Såld

Bäckby, Västerås

Välljärnsgatan 490

Slutpris: 680 000 kr

Välljärnsgatan 490

Rymlig 2 rok om 66,5 kvm med inglasad balkong & fin utsikt från sjätte våningen!

- Högt belägen i hus med hiss
- Härliga sociala ytor
- Fint ljusinsläpp från stora fönster

Varmt välkomna till denna välplanerade 2 rok om 66,5 kvm på Välljärnsgatan 490! Bostaden är belägen på sjätte våningen med totalt insynsskydd och fina utsikter. En lägenhet att flytta in och trivas i som den tidigare ägaren har gjort i mer än 18 år. Lätt att sätta sin egen prägel på med sin trevliga planlösning där ett burspråk och den inglasade balkongen som nås från både matplatsen och sovrummet förstorar lägenheten stor del av året. Boendet karaktäriseras främst av genomgående fint ljusflöde från stora fönster, fina utsikter och rymliga ytor i samtliga rum. Det finns gott om förvaring genom klädkammare och garderober. Till lägenhet hör även två förråd.

Välskött förening med god ekonomi (2 349 kr/kvm i bankskuld enl ÅR 2022) och många genomförda renoveringar. På innergården finns möjlighet till plantering samt grill och sittplatser. I föreningen finns tillgång till samlingslokal, motionsrum, bastu, gäst-/övernattningsrum samt två tvättstugor. I huset finns tillgång till laddningsrum för permobil och elrullstol.

Centralt beläget på Bäckby med direkt närhet till matbutiker, restauranger, skolor, vårdcentral och tandläkare. Här bor du även nära Erikslund shoppingcenter med fullt utbud av butiker. Några minuter från bostaden finns busshållplats som tar dig hela vägen in i stan.

Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

Moa Schanzer-Larsen
Ansvarig mäklare

Moa Schanzer-Larsen

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Moa

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Välljärnsgatan 490, Såld i Bäckby, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad