Såld

Östermalm, Stockholm

Valhallavägen 38, 3tr

Slutpris: 8 450 000 kr

Valhallavägen 38, 3tr

Fantastisk sekelskiftestrea med två balkonger och två kakelugnar!

Fantastisk sekelskiftestrea med två balkonger och två kakelugnar! Här bor du i gränslandet mellan Östermalm och Vasastan med närhet till all tänkbar service.

- Två balkonger - med sol från morgon till kväll
- Två kakelugnar (en fungerar)
- Sekelskifte
- Rikligt ljusinsläpp
- Högt läge
- Ytterst välplanerad
- Diskmaskin & tvätt/torkmaskin
- Källarförråd

Presenterar en fantastisk sekelskiftestrea belägen i vacker fastighet anno 1905. Genomgående planlösning, generös takhöjd och rikligt ljusinsläpp ger en härlig atmosfär. Bostaden är synnerligen välplanerad med sociala ytor som vetter mot Valhallavägens puls och två bra sovrum i rofyllt läge mot föreningens innergård. Den stora balkongen mot innergården ligger i soligt sydväst läge och har plats för utemöbler och grill samt ytterligare en balkong mot Valhallavägen som erbjuder morgonsol och under sommartid även kvällssol. Rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp, matplats och vacker kakelugn i anslutning till modernt och väl utrustat kök. Två bra sovrum varav det ena med kakelugn och klädkammare. Helkaklat badrum med golvvärme och generös hall med två klädkammare där en är utrustad med tvätt/torkmaskin. Ett hem att trivas i under lång tid framöver!

Här bor du i välskötta Brf Morkullan 28 som är en äkta förening som äger marken. I fastigheten finns hiss med plats för barnvagn och till medlemmarnas förfogande finns bland annat bastu- och relaxavdelning, cykel/barnvagnsrum och en trivsam innergård med utemöbler och grill. Bostaden är belägen mellan Östermalm och Vasastan. Här bor du med närhet till Birger Jarlsgatan, Östra Station och Sibirien. I närområdet finns flera trevliga grönområden så som Hagaparken, Lill-Jans skogen och Vanadislunden med dess trevliga promenad- och joggingstråk. Inom kort avstånd finner du Kungliga Tekniska Högskolan med tunnelbana, busstation och Roslagsbanan. Du har utmärkta kommunikationer vid Odenplan så som pendeltåg, tunnelbanans gröna linje samt flertalet bussar.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Valhallavägen 38, 3tr, Såld i Östermalm, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad