Såld

Östermalm, Stockholm

Valhallavägen 38, 1,5 tr

Slutpris: 6 840 000 kr

Valhallavägen 38, 1,5 tr

Underbar sekelskiftestrea med två balkonger och två kakelugnar på toppadress!

Nu saluförs en fantastisk sekelskiftestrea belägen mellan Vasastan och Östermalm med två balkonger, social planlösning och välbevarade detaljer!
Bostaden har flertalet tidstypiska sekelskiftesdetaljer som återfinns i bland annat vackert trägolv, två kakelugnar och stuckatur. Genomgående generös takhöjd och rikligt ljusinsläpp som skapar härlig rymd.

- Två balkonger
- Tidstypiska detaljer
- Social planlösning
- Rikligt ljusinsläpp
- Generös takhöjd
- Diskmaskin och tvättmaskin
- Källarförråd
- Attraktivt läge

Bostaden som är belägen i vacker fastighet erbjuder en social planlösning med vardagsrummet i anslutning till kök som skapar generösa ytor för umgänge och samvaro. I vardagsrummet finns plats för allt önskat möblemang och härifrån finns utgång till en av bostadens två balkonger. Köket är mycket stilrent inrett och är utrustat med alla önskvärda faciliteter. Den öppna lösningen mellan vardagsrum och kök skapar utrymme för ett matbord. Ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och annat önskvärt möblemang. I sovrummet finns en vacker kakelugn samt goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober. Vidare disponerar bostaden ett helkaklat badrum med grått klinkergolv och vita kaklade väggar, utrustat med tvättmaskin samt en gäst-wc. Hallen är välkomnande och har gott om plats för förvaring.

Bostaden är belägen mellan Östermalm och Vasastan. Här bor du med närhet till Birger Jarlsgatan, Östra Station och Sibirien. I närområdet finns flera trevliga grönområden så som Hagaparken och Vanadislunden med dess trevliga promenad- och joggingstråk. Inom kort avstånd finner du Kungliga Tekniska Högskolan. Du har utmärkta kommunikationer vid Odenplan så som pendeltåg, tunnelbanans gröna linje samt flertalet bussar.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Valhallavägen 38, 1,5 tr, Såld i Östermalm, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad