Såld

Östermalm, Stockholm

Valhallavägen 22A, 4 tr

Slutpris: 3 685 000 kr

Valhallavägen 22A, 4 tr

I ståtlig fastighet anno 1911 finns nu möjlighet att förvärva denna väldisponerade tvåa om 36kvm!

I ståtlig fastighet anno 1911 finns nu möjlighet att förvärva denna väldisponerade tvåa om 36kvm!

- Belägen högt upp i huset
- Generös takhöjd
- Separat sovrum med fönster
- Gemensamma balkonger i alla trappuppgångar
- Attraktivt läge med närhet till såväl city som grönområden

Här väntar en generös takhöjd (ca 3m), stora fönster, luftigt vardagsrum, ett rogivande sovrum och ett helkaklat, fräscht badrum. Bostaden som är belägen högt upp i huset pryds av vacker fiskbensparkett tillsammans med genomgående ljusa ytskick och lättmöblerade ytor. Välplanerat kök samt bra förvaringsmöjligheter i form av klädkammare. I trapphuset finns flera gemensamma balkonger och
föreningen tillhandahåller även en mysig innergård med grill för mysiga sommarkvällar. Attraktivt läge med närhet till såväl city som grönområden och trevliga restauranger.

Här bor du med närhet till Birger Jarlsgatan, Östra Station och Sibirien. I närområdet finns flera trevliga grönområden så som Hagaparken, Lill-Jansskogen och Vanadislunden med dess trevliga promenad- och joggingstråk. Inom kort promenadavstånd når du Östra Station, KTH, Stockholms Universitet samt Östermalm/Vasastans samtliga pärlor!

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Valhallavägen 22A, 4 tr, Såld i Östermalm, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close