Såld

Stockholm

Valhallavägen 10, 5 tr

Slutpris: 3 950 000 kr

Valhallavägen 10, 5 tr

Högt upp i huset - ljus och stilfull - stabil och välskött förening - garage i huset - låg avgift!

Välkommen upp till våning fem och denna välplanerade och genomgående stilfulla 1,5:a där varje kvadratmeter får sin fulla rätt! Här bor du dessutom med en låg avgift - 888kr/mån i en välskött och stabil förening. Perfekt som första bostad eller övernattningslägenhet om så önskas. Bostaden går dessutom att omdisponera till en tvåa, se alternativ planlösning. Här trivs man från första stund med yteffektiva och lättmöblerade rum och det breda fönsterpartiet som släpper in rikligt med ljus. Det ljusa och luftiga vardagsrummet i kombination med den öppna planlösningen till köket gör det enkelt att bjuda hem många. Köket är stilfullt renoverat och erbjuder full maskinell utrustning. Intill finns en fin plats för ett större matbord med flertalet förväntansfulla gäster. Vardagsrummet har dessutom en praktisk sovalkov som kan skärmas av med ett draperi. Det helkaklade, stilfulla badrummet är försett med duschhörna samt praktisk tvättpelare. För dig som önskar extra förvaring finns dessutom en generös walk in closet. Innanför dörren möts man av en välkomnande hall med plats för avhängning och generös förvaring bakom skjutgarderoben. Du tar dig dessutom enkelt ut till den stora och trivsamma innergården med fina träd, planteringar och sittgrupper. För den bilburne är det bekvämt med hiss som går ända ner till garaget. Välkommen hit för att trivas!

Brf Beckasinen 5 är en äkta bostadsrättsförening och föreningen äger marken. Föreningen består av adresserna Birger Jarlsgatan 120 samt Valhallavägen 6-10. Föreningen upplåter 102 bostadsrätter, 17 lokaler med hyresrätt varav 12 st är förrådslokaler.

Från denna adress bor du i gränslandet mellan Östermalm och Vasastan med kort promenadavstånd till ljuva Lärkstaden, Östra station och Birger Jarlsgatan som sedan kan korsas och tar dig till mysiga Sibirien och dess fantastiska utbud av restauranger på Roslagsgatan. Brunnsviken och Hagaparken med vackra naturstråk hägrar en bit bort och är ett säkert kort för motion och söndagsaktivitet. Kommunikationerna är perfekta med flertalet busslinjer samt Östra station runt hörnet.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Valhallavägen 10, 5 tr, Såld i , Stockholm Planlösning från Valhallavägen 10, 5 tr, Såld i , Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad