Såld

Centrum, Uppsala

Vaksalagatan 18B

Slutpris: 5 400 000 kr

Vaksalagatan 18B

Helt nyrenoverad 5,5:a med fyra sovrum och ett optimalt cityläge några få minuter från stationen!

Tillfälle att förvärva en helt nyrenoverad lägenhet med smakfulla ytskikt och som rymmer en stor familj i ett ypperligt pendlarläge! Mycket genomtänkt renovering och ombyggnation har gjort den här lägenheten till en optimalt planerad 5,5:a med 4 bra sovrum och utöver det två tänkbara hemmakontor / arbetsplatser för den som vill arbeta eller studera hemma. Genomgående hög kvalitet på renoveringen med omsorgsfull målning, tapetsering, nylackerade garderobsdörrar, nymålade eller nytapetserade väggar och helt nya golv i hela lägenheten. Trots det centrala läget upplevs lägenheten som helt tyst och bör verkligen upplevas på plats!

Här erbjuds en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, där du enkelt kan bjuda hem vänner och familj för trevliga middagar då det finns plats för många vid matbordet. Lägenheten har fyra sovrum, varav två mot innergården och två mot gatan. Det största sovrummet har gott om plats för dubbelsäng, förvaring i garderobsvägg och ett fantastiskt intilliggande uterum (loggia) med stora fönsterpartier och känslan av att vara både inne och ute! I det ena sovrummet mot gården hittar du en balkong med kvällssol. Två badrum finns tillgängliga, varav ett med badkar, tvättmaskin och torktumlare, och det andra med dusch.

Byggnaden är utrustad med hiss från markplan och parkering med laddstationer för elbilar. Brf Gandalf har en god ekonomi och låg skuld, vilket innebär en låg månadsavgift på endast 5732 kr. I månadsavgiften ingår bredband, ip-telefoni, kabel-tv, kall- och varmvatten samt värme.

Lägenheten ligger i ett attraktivt område, med närhet till både Uppsalas centrum och kommunikationer. Här bor du nära Resecentrum, med enkel tillgång till tåg- och bussförbindelser, restauranger och butiker. Stadskärnan, UKK, Vaksala torg och Kvarnengallerian ligger alla inom räckhåll, så här finns något för alla smaker.

För barnfamiljer erbjuder området flera parker, lekplatser, skolor och förskolor. Uppsala Centrum är känt för sitt rika kultur- och nöjesliv, med många caféer, restauranger och evenemang att ta del av. Välkommen till ditt nya hem på Vaksalagatan!

Martin Jansson
Ansvarig mäklare

Martin Jansson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Martin

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Vaksalagatan 18B, Såld i Centrum, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad