Såld

Vaksala, Uppsala

Vaksala-Vallby 21

Slutpris: 5 450 000 kr

Vaksala-Vallby 21

Varmt välkomna till detta välrenoverade enplanshus med såväl närhet till centrala Uppsala och samtidigt med ett underbart lantligt läge! Fastigheten är omgiven av vackra sädesfält och med kort promenadavstånd från Årsta! Huset erbjuder i dagsläget tre sovrum, öppet kök med matplats invid burspråk, vardagsrum med utgång till altan, badrum samt gästtoalett och klädvård med praktisk grovingång.

Trevlig och uppvuxen trädgård omgiven av häck med stora gräsytor, perenner och ett fruktträd. På fastigheten finns också växthus, garage - som i dagsläget nyttjas som gym, friliggande gäststuga och förråd.

Här är det lugnet och den fantastiska miljön som lockar och erbjuder livskvalitet i stora mått för den som värdesätter natursköna omgivningar och möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Här bor du på ett bekvämt avstånd från centrala Uppsala och har samtidigt nära till naturen med Vedyxaskogens spännande vandringsleder och magiska lekvärldar för de små. Närheten till övriga Uppsala ger dig många utbildningsalternativ för barn i alla åldrar och det finns förskolor och skolor i närliggande stadsdelen Årsta.

Mattias Lindahl
Ansvarig mäklare

Mattias Lindahl

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Vaksala-Vallby 21, Såld i Vaksala, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad