Såld

Norra Vallby, Västerås

Vagnslidergatan 6

Slutpris: 4 070 000 kr

Vagnslidergatan 6

Familjevänligt på återvändsgata!

Mysig friköpt familjevilla på lugn återvändsgata i barnvänliga kvarter!

Välhållen villa med stort, härligt kök och en gillestuga med braskamin. Huset har en fantastik tomt som är inramad av grönska, här kan du njuta helt utan insyn. Garage samt plats för två bilar på den stenbelagda uppfarten. Tomten är friköpt. Förutom närhet till skolor och lekplats har du även Västerås golfbana ett stenkast bort. Goda bussförbindelser, ca 5 km till Västerås city och lika långt till Erikslunds handelsområde.

I entréplan finns hall, kök, vardagsrum, 3 st sovrum, badrum och separat gäst-wc. Källardelen rymmer gillestuga, ett stort extrarum som kan nyttjas som sovrum, helkaklat duschrum med bastu, förvaringsutrymmen och en generös tvättstuga med klinkergolv och stora arbetsytor.

Fastigheten är förbesiktigad, besiktningsprotokoll finns under rubriken dokument.

Varmt välkommen på visning, anmäl dig gärna!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad