Såld

Fålhagen, Uppsala

Väderkvarnsgatan 52B

Slutpris: 2 275 000 kr

Väderkvarnsgatan 52B

Charmig 1,5:a på 48 kvm med låg avgift i 30-tals hus med tidstypiska detaljer i populära Fålhagen!

Välkommen till denna unika pärla från 30-talet belägen i den eftertraktade Fålhagen! Här bor du med perfekt pendlarläge; endast några minuter från resecentrum och stadskärnan. Denna 48 kvm stora 1,5 rok-lägenhet är en kombination av tidstypiska detaljer och moderna bekvämligheter som garanterar en trivsam livsstil. Högt i tak och vackra originalgolv skapar en atmosfär av charm och elegans. Den genomtänkta planlösningen inkluderar en välkomnande hall, ett ljust kök med naturlig matplats intill fönster och ett rymligt vardagsrum med en avskild sovalkov, perfekt för flexibelt boende eller arbetsutrymme. Dessutom finns en praktisk klädkammare för extra förvaring. Vidare finns ett stamrenoverat badrum.

Den välskötta föreningen med bra ekonomi erbjuder en rad faciliteter inklusive bastu för avkoppling, övernattningsrum för gäster samt en grönskande innergård med trädgårdsmöbler och grillmöjligheter. Med endast några minuters gångavstånd till resecentrum har du utmärkta pendlingsmöjligheter via buss, tåg och bil (nära till E4:an). Området har gott om bekvämligheter inklusive affärer som ICA, apotek, restauranger, och mer på nära håll. Uppsala konsert och kongress samt Vaksala torg ligger också inom bekvämt räckhåll.

Inflytt efter överenskommelse, kontakta mäklare för visning!

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad