Såld

Fålhagen, Uppsala

Väderkvarnsgatan 46 B

Slutpris: 3 200 000 kr

Väderkvarnsgatan 46 B

Välkommen till en välplanerad 30-talslägenhet med bevarade originaldetaljer

Varmt välkommen till denna unika 30-talslägenhet med ett fantastiskt ljusinsläpp upp på Väderkvarnsgatan 46 B! Lägenheten finns belägen i attraktiva Fålhagen med närhet till allt som Uppsala stad har att erbjuda. Bostaden karaktäriseras av vackra tidsenliga detaljer såsom stora spröjsade fönster med djupa fönsternischer, vackert och sammanhängande trägolv, robusta dörrar samt generös takhöjd.

Planlösningen erbjuder en välkomnande hall, ett stort halvrum som även kan användas till kontor eller matsal. Luftigt och ljust vardagsrum med ett högt och fritt läge med två stora fönster med fin utsikt. Rymligt sovrum med en vackert bevarad garderob. Renoverat kök med ljusa ytskikt, inbyggt diskmaskin, plats med matbord och ett bevarat gammalt skafferi. Badrum med klinkergolv, kaklade väggar och utrymme för tvättmaskin. Lägenheten har fönster i två väderstreck, genomgående lättmöblerade och rymliga ytor samt gott om förvaringsutrymme med en djup klädkammare.

Till lägenheten finns det tre förråd, två i källaren och ett vindsutrymme. Det finns även tillgång till bastu, hobbyrum, gemensam balkong och ett gym i föreningen.

Lägenheten har ett ypperligt läge, endast ett stenkast ifrån Uppsala Resecentrum och nära till allt som city har att erbjuda. Utmärkt pendlarmöjlighet både via buss, tåg eller bil då du även snabbt tar dig ut på E4:an för vidare transport. I närområdet finns affärshuset Kvarnen med bl.a. mataffär, apotek, systembolag och restauranger. Vaksala torg med sin genuina torgmiljö samt Uppsala konsert och kongress.

Välkommen att trivas i en välskött förening!

Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad