Såld

Fålhagen, Uppsala

Väderkvarnsgatan 40

Slutpris: 2 800 000 kr

Väderkvarnsgatan 40

Underbar vindsetta med ett fantastiskt ljusinsläpp!

Högst upp i huset (med hiss från Frodegatan 10) ligger denna otroligt charmiga och ljusa vindsetta. Lägenheten har alla de tidstypiska drag man förväntar sig av en lägenhet från 1910-talet; högt i tak (ca 3,08 m vi högsta punkt), vackra snickerier, gedigna trägolv, takkupor och som kronan på verket en hänförande utsikt över Uppsala med Slottet, Domkyrkan och Carolina Rediviva som höjdpunkter. Det höga och fria läget i huset ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Utmärkt planlösning med välkomnande hall, helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin, lättmöblerat allrum och hemtrevligt kök med rejäl matplats.

Föreningens hus är ett av Uppsalas mest karaktäristiska och uppfördes 1911-13. Den otroligt mysiga och prunkande innergården erbjuder medlemmarna en lugn oas mitt i city med två pergolor samt flera sittgrupper. I trapphusen finns balkonger som vetter mot innergården, några med utrymme för morgonkaffet. Huset uppfördes under åren 1911-14. Medlemmarna har tillgång till samlingslokal, bastu (renoverad 2016), snickarbod, hobbyrum, två tvättstugor, torkrum, cykelförråd, barnvagnsrum och gästrum med bl.a. två sängar och dusch/toalett. Ett källarförråd tillhör lägenheten.

Fantastiskt läge där man har närhet till allt som centrala Uppsala har att erbjuda med bara några minuters gångavstånd till Resecentrum, gågatan, Musikens hus samt Kvarnen med bl.a. välsorterad ICA, Systembolag, apotek, blomsterbutik och flera restauranger. I närområdet finns en uppsjö av restauranger, flera gym och all tänkbar service. Studenten tar sig smidigt till universitetets institutioner och nationer.

Föranmälan till visningen görs på Widerlövs hemsida, varmt välkommen till en underbar bostad!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Väderkvarnsgatan 40, Såld i Fålhagen, Uppsala

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad