Kommande bostad

Fålhagen, Uppsala

Väderkvarnsgatan 39A

Pris enl ök
area icon Yta
  • 79 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 759 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 3 (ingen hiss)
Väderkvarnsgatan 39A

VÄNTAN ÄR ÖVER, HÄR ÄR DIN 20-TALSDRÖM I ABSOLUT TOPPSKICK!

Här erbjuds en mycket charmig bostad i fastighet anno 1923, bekvämt belägen våning 2 av 3. Bostaden är belägen i ett optimalt läge för dig som vill bo lugnt men samtidigt med direkt närhet till stadens puls och kommunikation. Fantastisk innergård som erbjuder en skyddad oas där det är enkelt att trivas. Här finns gott om sittgrupper, lekplats och gemensam grill. Föreningen tillhandahåller parkeringsplatser till samtliga medlemmar och möjlighet till laddstolpe för EL-bil finns. I föreningen kan du även utnyttja hobbyrummen samt tvättstugan. Lägenheten som är optimalt belägen på våning två erbjuder bland annat kakelugn, vackra trägolv, högt i tak och djupa fönsternischer.

Planlösningen erbjuder här en rymlig hall med gott om förvaring, arbetsrum/sovrum, totalrenoverat kök med matplats för ca 8-10 personer i absolut toppskick, vardagsrum med plats för en större soffgrupp, mycket stort sovrum med förvaring i garderober, samt separat duschrum och wc i stilrent utförande.

Lägenhetsinnehavaren disponerar tre källarförråd!

Här bor ni med ett av de absolut bästa lägena i Fålhagen. En mycket lugn gata men ändå med suveränt pendlarläge och närhet till allt staden har att erbjuda och med ett bekvämt gångavstånd till Resecentrum för pendling via buss eller tåg. För dig som bilpendlar är det raka spåret ut på E4:an dit du tar dig på några få minuter. Bara några hundra meter bort finner ni en Coopbutik och i närområdet finns också affärshuset Kvarnen med ett digert serviceutbud med bl.a. mataffär, apotek, systembolag och restauranger. Där finns också Vaksalatorg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala konsert och kongress.

Missa inte denna chans och anmäl ditt intresse redan idag!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Dokument

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad