Såld

Fålhagen, Uppsala

Väderkvarnsgatan 39 A

Slutpris: 3 550 000 kr

Väderkvarnsgatan 39 A

Charmig och välhållen bostad med tidstypiska detaljer från 20-talet. P-plats finns ledigt!

Här erbjuds en mycket charmig bostad i fastighet anno 1924, som med små medel enkelt omvandlas till tre rum och kök. Bostaden är belägen i ett optimalt läge för dig som vill bo lugnt men samtidigt med direkt närhet till stadens puls och kommunikationer. Fantastiska innergård som erbjuder en skyddad oas där det är enkelt att trivas. Här finns gott om sittgrupper, lekplats och gemensam grill. Parkeringsplats erbjuds här för 125 kr/mån och för dig som önskas finns ytterligare p-plats att tillgå. Lägenheten som är optimalt belägen på våning två erbjuder bland annat braskamin, vacker fiskbensparkett, högt i tak och djupa fönsternischer.

Planlösningen erbjuder här en rymlig hall som kan göras om till ett mindre arbetsrum eller sovrum, stort kök med matplats för ca 4 personer, vardagsrum med braskamin, sovrum med förvaring i garderober och klädkammare, samt separat duschrum och wc i stilrent utförande. Lägenhetsinnehavaren disponerar även två stycken källarförråd och ett vindsförråd.

Här bor ni med ett av de absolut bästa lägena i Fålhagen. En mycket lugn gata men ändå med suveränt pendlarläge och närhet till allt staden har att erbjuda och med ett bekvämt gångavstånd till Resecentrum för pendling via buss eller tåg. För dig som bilpendlar är det raka spåret ut på E4:an dit du tar dig på några få minuter. Bara några hundra meter bort finner ni en Coopbutik och i närområdet finns också affärshuset Kvarnen med ett digert serviceutbud med bl.a. mataffär, apotek, systembolag och restauranger. Där finns också Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala konsert och kongress.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Väderkvarnsgatan 39 A, Såld i Fålhagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad