Kommande bostad

Fålhagen, Uppsala

Väderkvarnsgatan 38B

Pris enl ök
area icon Yta
  • 37 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 739 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 4 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1910-14
Väderkvarnsgatan 38B

Sekelskiftspärla i populära Tripolis!

Här får du chansen att bo i ljuvlig sekelskiftescharm i en mycket tilltalande lägenhet i hjärtat av Fålhagen i vackra Tripolis!

Takhöjden mäter över 3 meter och tillsammans med de fantastiska spröjsade fönstren, utsikt mot den lugna innergården samt med de väl bevarade vackra trägolven får du ett hem med härlig atmosfär. Planlösningen fördelar sig på en välkomnande hall, stort kök med fint ljusinsläpp, ett luftigt vardagsrum med plats för säng, soffgrupp och gott om förvaring i garderob, wc med handfat samt separat dusch.

I källaren finns källarförråd som disponeras av lägenhetsinnehavaren. Det finns också tvättstugor, torkrum, samlingslokal, hobbyrum, bastu, övernattningsrum och ett barnvagnsförråd föreningens medlemmar får nyttja.

Ypperligt läge med närhet till centrum och centralstationen. En minut bort hittar ni Vaksala torg, Uppsala konsert och kongress och tillgång till service i affärshuset Kvarnen med bland annat mataffär och apotek. Fålhagen har ett centralt läge, mindre än 10 minuters promenad till gågatan. I området finns träningsanläggningar samt flera riktigt bra restauranger. Det ligger utmärkt till för den växande skaran Stockholmspendlare. På cirka 3 minuters promenad är du på resecentrum, där du hoppar på tåget eller bussen till huvudstaden eller vidare ut i landet. Närhet till universitetets institutioner och nationer.

Väldigt fin innergård med rabatter, bersåer, trädgårdsmöbler och grill.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Filippa Lenander

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Väderkvarnsgatan 38B, Snart till salu i Fålhagen, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad