Såld

Fålhagen, Uppsala

Väderkvarnsgatan 38 A

Slutpris: 3 500 000 kr

Väderkvarnsgatan 38 A

Läcker vindsvåning i anrika Tripolis med många spektakulära detaljer och magisk utsikt över Uppsala!

Många Uppsalabors dröm är att någon gång få bo i Tripolis...Nu har ni chansen! Otroligt vacker exteriör kombineras med oemotståndlig interiör såsom magnifik takhöjd med 3,1 meter på högsta punkt, dekorativa murstockar, höga golvsocklar, gedigna trägolv och eleganta, välvda fönsterpartier som näst intill sträcker sig från golv till tak och låter dagsljuset flöda fritt samtidigt som det bjuder på en fantastisk vy över Uppsala skyline.1900-tal i kombination med moderna detaljer såsom dimbara spots, alla vitvaror ni kan tänkas behöva för en bekväm vardag och stilren inredning…härlig blandning av gammalt och nytt då det verkligen är som bäst!

Redan i bostadens entré bländas ni av alla fantastiska intryck, ett bättre välkomnande får ni leta länge efter. Hall med god avhängningsyta i platsbyggd förvaring samt klädkammare. Väl tilltaget kök och vardagsrum i öppen lösning med stora, vackra fönsterpartier låter dagsljuset flöda fritt och bjuder in till fin möblering. Renoverat kök från år 2019 i vitt med rejäla arbetsbänkar, god förvaring och all maskinell utrustning ni kan tänkas behöva. Vardagsrumsdel med gott om plats för rejält matbord, soffgrupp och tv-hörna. Stort sovrum med vacker murstock som rymmer dubbelsäng samt ytterligare möblemang. Stilrent inrett våtutrymme från år 2009 med kaklade väggar, dusch och tvättmaskin. Ni har sedan ett stort förråd om ca 8 kvm intill bostaden med väggfasta hyllplan för smidig förvaring.

Välskött bostadsrättsförening med god ekonomi, de flesta renoveringarna gjorda och med en praktfull innergård som inte lämnar någon oberörd. God cykelförvaring, gemensam tvättstuga med torkrum, bastu, hobbyrum, samlingslokal, övernattningsrum, solarium, väv- och syrum, snickarbod och mörkrum. Beläget i attraktivt kvarter med direkt närhet till stationen, affärscentrumet Kvarnen och allt vad stadskärnan har att erbjuda.

Linn Thyrestam Grape
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linn

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Väderkvarnsgatan 38 A, Såld i Fålhagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad