Såld

Fålhagen, Uppsala

Väderkvarnsgatan 36

Slutpris: 7 300 000 kr

Väderkvarnsgatan 36

Spatiösa rum, takhöjd om drygt 3,1 meter, trevlig planlösning och optimalt pendlarläge!

Sällsynt tillfälle att förvärva en härlig våning i Tripolis i mycket gott skick.

På tredje våningen finns denna spatiösa jugendvåning. Den äldre charmen finns bevarad, såsom vackra trägolv, generös takhöjd, spröjsade fönster med djupa fönsternischer, spegeldörrar, stuckaturer och serveringsskåp i original. I huvudsak har den ursprungliga planlösningen bevarats, vilket ger rummen fina proportioner. Våningen har tre representativa rum i fil; sovrum, vardagsrum och allrum/sovrum. Ett vältilltaget nyrenoverat och lyxigt badrum från 2020 med takdusch och egen tvättavdelning. Det finns också en separat gäst wc. Stort smakfullt kök med matplats för minst sex-åtta personer gör denna bostad lämplig både för familjeliv och representation. Mot den lugna innergården ligger ytterligare ett sovrum i bra storlek.

I källaren finns källarförråd som disponeras av lägenhetsinnehavaren. Det finns också tvättstugor, torkrum, samlingslokal, hobbyrum, bastu, övernattningsrum och ett barnvagnsförråd föreningens medlemmar får nyttja.

Takhöjden om drygt 3,10 m (utom badrum) och de stora fönstren skänker bostaden rymd och ljus. Atmosfären måste upplevas på plats.

Ypperligt läge med närhet till centrum och centralstationen. En minut bort hittar ni Vaksala torg, Uppsala konsert och kongress och tillgång till service i affärshuset Kvarnen med bland annat mataffär och apotek. Fålhagen har ett centralt läge, mindre än 10 minuters promenad till gågatan. I området finns träningsanläggningar samt flera riktigt bra restauranger. Det ligger utmärkt till för den växande skaran Stockholmspendlare. På cirka 3 minuters promenad är du på resecentrum, där du hoppar på tåget eller bussen till huvudstaden eller vidare ut i landet.

Väldigt fin innergård med rabatter, bersåer, trädgårdsmöbler och grill.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Väderkvarnsgatan 36, Såld i Fålhagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad