Såld

Fålhagen, Uppsala

Väderkvarnsgatan 32 B

Slutpris: 1 790 000 kr

Väderkvarnsgatan 32 B

Mycket fräsch 1:a med perfekt pendlarläge!

Optimalt planerad 1:a i mycket bra läge med gångavstånd till resecentrum och direkt närhet till all tänkbar service kring Vaksala torg. Perfekt student- eller övernattningslägenhet.

En ljus och trivsam lägenhet i bra skick med praktisk köksdel, wc/duschrum, ljust och lättmöblerat rum med utgång till härlig balkong. Till lägenheten hör två förråd.

Här bor du i populära Fålhagen med närhet till allt staden har att erbjuda och med ett bekvämt gångavstånd på drygt fem minuter till Resecentrum för pendling via buss eller tåg. För dig som bilpendlar så är det raka spåret ut på E4:an dit du tar dig på några få minuter. Bara några minuters promenad bort finns Willys och i närområdet finns också affärshuset Kvarnen med ett digert serviceutbud med bl.a. mataffär, apotek, systembolag och restauranger. Där finns också Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala konsert och kongress.

Michael Melin
Ansvarig mäklare

Michael Melin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Michael

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Väderkvarnsgatan 32 B, Såld i Fålhagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad