Såld

Fålhagen, Uppsala

Väderkvarnsgatan 31B

Slutpris: 3 100 000 kr

Väderkvarnsgatan 31B

20-talslägenhet belägen i vacker fastighet med utmärkt pendlarläge

Välkomna till en ljus och mycket charmig lägenhet i ett vackert 20-talshus med utmärkt läge i Fålhagen, endast en gata från Resecentrum. Här finns de tidstypiska detaljerna bevarade med exempelvis stora fönster med spröjs och djupa fönsternischer, furugolv samt hög takhöjd om ca 2,7 meter. Planlösningen är mycket tilltalande med en stor och välkomnande hall med avhängning i garderob, ljust charmigt kök med matplats, rymligt vardagsrum med stora fönster för härligt ljusinsläpp samt ett fint sovrum. Vidare finns separat toalett- samt duschrum med klinkergolv, golvvärme och kaklade väggar i duschrummet. Till bostaden hör både ett källar- och vindsförråd.

Ljust och lugnt läge med vacker utsikt mot stilfulla hus och tillgång till härlig, välskött innergård. Gemensam balkong mot innergården med utgång från trapphuset. Stambytt och bredbandsansluten förening med god ekonomi.

Centralt läge endast ett stenkast från centralstationen vilket ger en perfekt pendlarmöjlighet både via buss, tåg eller bil då du även snabbt tar dig ut på E4:an för vidare transport. I närområdet finns också affärshuset Kvarnen med bl.a. mataffär, apotek, systembolag och restauranger samt Vaksalatorg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala konsert och kongress. Till fots tar du dig också med lätthet till allt som city har att erbjuda.

Välkommen hit, välkommen hem!

Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information, på 072-165 20 45 eller jesper.ackelman@widerlov.se!

Jesper Ackelman
Ansvarig mäklare

Jesper Ackelman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Väderkvarnsgatan 31B, Såld i Fålhagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad