Kommande bostad

Höganäs, Uppsala

Väderkvarnsgatan 11B

  • price tag icon 2 628 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 850 000 kr
  • lamp and chair icon 1.5 rum och kök
area icon Yta
  • 44 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 628 kr/mån
calendar icon Byggnadsår
  • 1936
Väderkvarnsgatan 11B

Trevlig 1,5:a i stabil förening i populära Höganäs. Utsikt mot föreningens grönskande trädgård!

Rymlig och väldisponerad genomgångslägenhet belägen i populära och centrala Höganäs. Stabil och välskött förening med belåning om endast 2 280 kr/kvm (år 2023).

Planlösningen ger er: Välkomnande hall. Trevligt kök med ljus inredning och matplats. Utrustat med kyl/frys, diskmaskin, spis med häll samt köksfläkt. Rymligt rum med fina parkettgolv och stora fönster vända mot innergården. Möblerbar inre hall/halvrum som kan användas som arbetshörna eller som sovplats då rummet rymmer enkelsäng. Vidare finns helkaklat och stamrenoverat badrum med dusch och tvättmaskin samt gott om förvaring via två inbyggda garderober. Genomgående ljus lägenhet med vitmålade väggar och flera utmärkande 30-talsdetaljer såsom generös takhöjd, trägolv och djupa fönsternischer. Till lägenheten hör tre förråd, varav ett vindsförråd, ett källarförråd och ett sk. matkällarförråd.

Brf Hermes är en välskött förening med låg belåning. Föreningen har en stor och fin innegård där grill samt utemöbler får nyttjas av föreningens medlemmar. I föreningen finns även tvättstuga, tork- samt mangelrum och ett hobbyrum. Bostaden ligger i ett tilltalande pendlarläge med gångavstånd till resecentrum, nära till stadskärnan, konserthuset samt torghandel vid Vaksala torg. Höganäs som bostadsområde är ett lummigt och fridfullt område. I närheten finns även matvarubutiker, restauranger, frisörer, populära gym mm, studentnationer och flera av Uppsala universitets fakulteter. För dig som har bil finns förutom parkering i föreningen, även parkeringsmöjligheter längs gatorna och du tar dig snabbt och smidigt till E4:ans på- och avfarter.

Bör ses!

Intresseanmälan
Emil Haraldsson
Ansvarig mäklare

Emil Haraldsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emil

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Väderkvarnsgatan 11B, Snart till salu i Höganäs, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad