Såld

Skuru, Nacka

Utskogsvägen 59

Slutpris: 11 000 000 kr

Utskogsvägen 59

BO GRANNE MED STOCKHOLMS INLOPP! EXKLUSIVT BOENDE MED 45 KVM TAKTERASS!

Lev drömliv i Skuru!

Exklusivt radhus med allt man kan drömma om! Måste upplevas på plats! Njut av bilderna och tänk att det är än bättre i verkligheten!

Här är huset som andas livskvalité och lyx. Fantastiska material och extraordinärt läge. Högsta kvalité på allt och extra tillval såsom elburen golvvärme i badrummen, infällda takhögtalare från Sonos och IR-bastu. Huset är som nytt, här behöver inget renoveras, utan bara att flytta in och njuta på en gång.

Takterass, altan, två parkeringsplatser, flera sovrum, tre badrum och härliga sällskapsytor. Riktigt bra planlösning med alla rum på sin rätta plats. Takterassen är verkligen något alldeles extra med sin utsikt och sitt solläge. Hela 45 kvadratmeter stor. Här finns gott om plats för stort möblemang, växter och utekök. För att göra det extra bekvämt finns både el och vatten draget hit. Lägg därtill två ytterligare uteplatser.

I övre badrummet njuter ni av utsikten från badkaret. På nedre plan njuter ni av bastun.

Uteplatsen som nås från nedre plan har fin utsikt. Uteplatsen från köket är mysig och även här njuter ni av lugn och tystnad.

Terrassen ligger vid Nackas allra nordligaste spets och har en storslagen utsikt över Stockholms inlopp. Här vid mötet mellan skärgård och bebyggelse är naturen både storslagen och lättillgänglig. Här finns badklippor och sandstränder runt knuten och din vardag precis runt hörnet. Förutom den magnifika utsikten så njuter man även av skogen som gränsar direkt till huset.

Husen är byggda i sutteräng med gott om utrymme för socialt umgänge, men också med rum och plats för privat avkoppling. Utanför dina stora fönster, på dina altaner och din terrass möts du direkt av naturen och omgivningarna speglar sig i din innemiljö. Naturliga material, fasader i träpanel och lösningar av hög kvalitet understryker kopplingen ytterligare och suddar ut onödiga gränser och avstånd.

Säljarens egna ord: "När vi köpte vårt älskade radhus var det inte minst läget som lockade. Mitt emellan havet och skogen och ändå så nära stan! Nu fyra år senare hänförs vi fortfarande av vår magiska utsikt, liksom närheten till skogen som strövområde eller (ett för årstidens) skafferi.

Lika ovärderlig är möjligheten att kunna låta barnen på egen hand springa ut och leka på vår lilla lugna gata, ta sig till en grannkompis eller hoppa i föreningens studsmatta. Att dessutom ha två små sandstränder, Cirkusparken (en av Nackas bästa), Bastusjön och Nyckelvikens naturreservat på promenadavstånd, har nästan känts för bra för att vara sant.

Att grilla på takterrassen en ljummen sommarkväll med utsikt över vattnet är ett av alla plus med vårt boende liksom gemenskapen på gatan med barn i alla åldrar, och närheten till förskola och skola.

När vi flyttade hit för fyra år sedan trodde vi på allvar att vi skulle bo kvar här för alltid, men nu när vi har blivit sex personer i familjen behöver vi mera plats. Det är med en blandning av nostalgi och spänning som vi flyttar vidare och ger nästa familj möjlighet att skaffa sina minnen här."

Maria Fjellner
Ansvarig mäklare

Maria Fjellner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Maria

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Utskogsvägen 59, Såld i Skuru, Nacka Planlösning från Utskogsvägen 59, Såld i Skuru, Nacka Planlösning från Utskogsvägen 59, Såld i Skuru, Nacka Planlösning från Utskogsvägen 59, Såld i Skuru, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad