Såld

Västra Orminge, Nacka

Utövägen 9

Slutpris: 1 995 000 kr

Utövägen 9

2:a som enkelt kan göras om till en 3 rok. Se alternativ planritning. En av Orminges stabilaste och bästa föreningar och varit sen 70-talet.

- I denna förening ingår allt i avgiften såsom bredband, tv(grundutbud), elnätet, värme och vatten.
- Parkeringsplats finns att tillgå också.

Varmt välkomna till denna trevliga lägenhet med ett fantastiskt läge på entréplan uppe på en kulle. Här bor man bra beläget nära Orminge Centrum med bra kommunikationer in till stan, nära natur med badsjöar och motionsspår och uppvuxna villakvarter. Föreningens hus ligger runt trevliga bilfria gröna gårdar med välskötta planteringar, grillplatser och lekplatser.

Lägenheten är ljus, fräsch och har en mycket väldisponerad planlösning med möjlighet att flytta väggar efter eget tycke där det enbart finns två bärande pelare. Stor balkong i soligt västerläge där man kan njuta av solen större delen av dagen och kvällen. Lägenheten består av ett trivsamt arbetskök med bra arbetsytor och gott om förvaringsutrymmen, ett stort vardagsrum med plats för soffgrupp och tv samt ett stort sovrum med härligt ljusinsläpp från fönstren som enkelt kan göras till 2 sovrum. Badrum med wc, handfat, badkar och handdukstork. Till lägenheten finns ett förråd på samma våningsplan.

- Gammal stabil förening med exklusiviteter som inte andra föreningar har.
- Ligger högt upp på en kulle!
- Balkong med fri utsikt
- Väldigt nära butiker, mataffärer och bushållplatser
- Billig parkeringsplats
- Tyst och lugn lägenhet
- Bra ekonomi i föreningen där mycket underhåll är gjort
- Förråd om ca 4 kvm i trapphuset

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Utövägen 9, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad