Såld

Västra Orminge, Nacka

Utövägen 9

Slutpris: 1 995 000 kr

Utövägen 9

Renoveringschans!

Renoveringschans fast fint golv. Här kan du bli ägare av Orminges mest populära variant av 4rummare (idag planerad som 3 rok), där du kan göra bostaden till din egna. Bostaden ligger på gräddhyllan i Orminge och i en av de mest attraktiva föreningarna. Här bor du ogenerat utan insyn och har en kort promenad ner till centrum och kommunikationer som går dygnet runt.

Lägenheten har en mycket social planlösning. Balkong och samtliga fönster helt utan insyn. Idag är det 2 sovrum men kan enkelt bli en 4 rok genom att sätta upp en vägg. Går även att ändra planlösningen för att disponera bostaden på ett annat sätt som faller vissa familjekonstelationer bättre i smaken, se alternativ planlösning. Bostaden har 2 stora badrum med dusch i bägge och plats för tvätthörna i det större. Bra garderobsmöjligheter i hall och även i masterbedroom, går även att återställa klädkammaren tidigare har varit intill köket. Förvaring är inget problem i dessa lägenheter. Samt Förrådet ligger i trapphuset intill bostaden på samma våningsplan.

Läget är en av Orminges mest eftertraktade med bara 5 minuter ner Orminge centrum med utmärkt service, affärer och restauranger. Det är också nära till busstorget med många busslinjer och de snabba motorvägsbussarna som tar ca 15-20 minuter till Slussen! Förutom bekvämligheterna bor du också nära fina lekparker, förskolor, skog och härliga badplatser i sjö och hav.

- Parkering går att få omgående
- Förråd på samma våningsplan i trapphuset på ca 3-4 kvm
- I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv(grundutbud) samt el-nätet, förbrukningselen kommer på hyresavin rabatterad och upphandlad av föreningen.

Välkomna på visning och bli ägare av denna fina oslipade pärla som kan bli er nästa drömbostad.

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Utövägen 9, Såld i Västra Orminge, Nacka Planlösning från Utövägen 9, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad