Såld

Västra Orminge, Nacka

Utövägen 28

Slutpris: 3 000 000 kr

Utövägen 28

Wow, wow, wow.. Ett av områdets överlägset bästa 3a, bättre kan du inte bo med familj och barn

Wow, wow, wow.. Denna bostad måste upplevas på plats. Ett av områdets överlägset bästa 3a i markplan med utgång från balkongen till gräsytor framför och fönster i skyddat läge åt söder och väster. Som granne till bostaden har du Orminges bästa park nämligen Centrala parken. Bättre kan du inte bo med familj och barn. Livet kommer att bli så enkelt. Extra plus i kanten är att badrummen är fint renoverade 2014 och våtrumsintyg finns. Kom och gör denna bostad till din!
Ring mäklaren för att boka en privatvisning för att inte bli snuvade på denna pärla!

Bostaden är i absoluta toppskick och har en välgenomtänkt planering med fina materialval. Här kan du bara flytta in. Ett ordentligt kök som är fullt utrustat maskinellt och bra förvaring i skåp och goda arbetsytor. Öppen planlösning mot vardagsrum som möjliggör stora bjudningar vid middagsbordet. Stor balkong med direkt utgång till gräsytor och en stenlagt uteplats. Fönsterna till bostaden släpper in ett fantastiskt ljus från både söder och väster. Vardagsrummet är stort och rymligt, perfekt för sociala tillställningar med plats för soffa, bord, fåtölj och planerat för mediamöbel mot sovrumsvägg med TV. Sovrummen är fulländade med gott om plats för säng och nattduksbord, varav det ena har gott om förvaring i en platsbyggd garderobsvägg med skjutdörrar. Det finns även en klädkammare som idag nyttjas som ett stort skafferi/förråd. Två toppfräscha badrum där ni har toalett och dusch i båda för att slippa trängseln på morgonen. I det större badrummet finns tvättmaskin, torktumlare och även ett badkar. Till bostaden hör också ett externt förråd. 

Genomgående målade väggar i moderna kulörer och vackert laminatgolv i hela bostaden utöver hall där praktiskt klinker ligger.

- WOW-bostad

- Vacker design 

- Optimerad planlösning

- Ljusinsläppet är fantastiskt med fönster åt söder
och väster

- Insynsskyddad bostad

- Från balkongen kan man gå ut på den fina innergården och sen vidare ner mot parken

- Badrum i TOPPSKICK, intyg finns

- Gångavstånd till Orminge Centrum

- Skolor och förskolor ett stenkast bort

- Badsjöar och natur inom promenadavstånd

- Buss till slussen på 15-20 min

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Utövägen 28, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad