Såld

Västra Orminge, Nacka

Utövägen 14, 1 tr

Slutpris: 1 800 000 kr

Utövägen 14, 1 tr

Renoveringschans!

Renoveringschans!

Varmt välkomna till denna trevliga lägenhet med ett fantastiskt läge en trappa upp i huset. Här bor man bra beläget nära Orminge Centrum med bra kommunikationer in till stan, nära natur med badsjöar och motionsspår och uppvuxna villakvarter. Föreningens hus ligger runt trevliga bilfria gröna gårdar med välskötta planteringar, grillplatser och lekplatser.

- Stambyte ska göras så nytt badrum får man på köpet med kakel och klinker i modern stil

Lägenheten är i renoveringsbehov och är inrökt men har en mycket väldisponerad planlösning med möjlighet att flytta väggar efter eget tycke där det enbart finns två bärande pelare. Stor balkong i soligt västerläge där man kan njuta av dags och kvällssolen. Lägenheten har en stort kök utrustat med spis, kyl och frys. Köket har bra arbetsytor och gott om förvaringsutrymmen. Ett stort vardagsrum med plats för soffgrupp och tv-möbler. Rymligt sovrum med utgång till balkongen. Se alternativ planlösning för att placera om väggar här. Badrum med wc, handfat, tvättmaskin och badkar. I hallen finns även en bra klädkammare med generösa förvaringsmöjligheter.

- Väldigt nära butiker, mataffärer och busshållplatser
- Billig parkeringsplats
- Bra ekonomi i föreningen där mycket underhåll är gjort
- Förråd om ca 4 kvm i trapphuset

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Utövägen 14, 1 tr, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad