Såld

Västra Orminge, Nacka

Utövägen 13

Slutpris: 2 295 000 kr

Utövägen 13

Fantastiskt yteffektiv 4rok där varje kvadratmeter tas till vara.
Här bor man i en riktigt fin lägenhet som passar de flesta behov, både den lilla och stora familjen. Bostaden genomsyras av fina materialval som blandas med stilrena färger. Här erbjuds två rymliga sovrum och ett mindre sovrum som även kan användas som kontor eller förråd. Modernt kök med komplett utrustning, mysigt vardagsrum och balkong i härligt västerläge. Med skjutdörrar i alla rum utom badrum känns bostaden otroligt luftig och rymlig på sina 70kvm!

Lägenheten ligger i ett lugnt område med trivsam gemenskap. Föreningen har en gemensam uteplats med trädgårdsmöbler och grill och grönskande natur vid sidan om. Nära flertalet naturområden, busshållplats, skolor och parkstråk. Orminge centrum finns även på kort gångavstånd med stort utbud av affärer, matbutiker, gym och flertalet avgångar med buss.

Välkomnande ljus hall med plats för avhängning. Vidare in i bostaden når man köket som är modernt med nylackade vita luckor, vit bänkskiva i laminat och ljusgrön mosaik på vägg. Här har du en trevlig utsikt mot den trivsamma innergården. Köket är utrustat med induktionshäll, varmluftsugn, fläkt, diskmaskin och kyl/frys.
Ljust och luftigt med den öppna planlösningen mot vardagsrummet vilket blir en naturlig samlingsplats för familj och vänner. I vardagsrummet finns plats för soffa och soffbord.
Bostaden har två större rum som rymmer säng, skrivbord och byrå. Det mindre sovrummet är perfekt som barnrum/lekrum eller kontor.
Rymlig balkong som ligger i ett härligt västerläge, här njuter du av kvällssolen på vår och sommarkvällar.
Badrummet är helkaklat med härlig golvvärme. Utrustat med wc, handfat med kommod, dusch, vattenburen handdukstork och tvättmaskin (inköpt 2018)

Lättillgängligt förråd på samma våningsplan.

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Utövägen 13, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad