Såld

Västra Orminge, Nacka

Utövägen 11, 2 av 2 tr

Slutpris: 3 295 000 kr

Utövägen 11, 2 av 2 tr

Orminges absolut finaste utsikt på gräddhyllan högst upp på Utövägen. För dig som vill ha det bästa!

Orminges absolut finaste utsikt på gräddhyllan högst upp på Utövägen. För dig som vill ha det bästa, då måste du se denna på plats. Du kommer inte hitta något bättre i området!

Hemtrevlig och toppfin bostad i en av Orminges absolut populäraste föreningar. Här bor du högst upp på berget på översta våningen i huset utan insyn, rakt åt söder i det lugna området. Läget är enastående bra med en rogivande utsikt från vardagsrum, kök och den soldränkta balkongen utöver trätoppar och landskapet framför.

Bostaden är smakfullt renoverad med en optimal planlösning för att just passa en barnfamilj. Bostaden är fullt utrustad maskinellt, tilltänkt med goda förvaringsmöjligheter med en rymlig klädkammare, två skjutdörrsgarderober i hallen och det finns även plats för vidare klädförvaring i sovrummen.

De tre sovrummen är välplanerade för hela familjen och så finns det två rymliga badrum där ni har toalett och dusch i båda för att slippa den trängseln på morgonen. I det större badrummet finns en perfekt klädvårdshörna med torktumlare, tvättmaskin, arbetsbänk och överskåp samt här finns ett badkar. Den sociala ytan har ett fantastiskt ljusinsläpp med tanke på den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum som också ger dig tillgång till den fina utsikten från vart du än står. Köket har gott om förvaring och stora arbetsytor samt är fullt utrustat maskinellt med induktionshäll, köksfläkt, inbyggd varmluftsugn, inbyggd mikro, fullstor kyl och frys och en diskmaskin. Från köket tar du dig ut till bostadens pärla, balkongen! Balkongen ligger i ett soldränkt söderläge med sol från morgon till kväll. Här kan du sitta ostört högst upp i huset och titta ut över landskapet framför.

Genomgående ekparkett i bostaden med undantag för det praktiska klinkergolvet som smyckar ut hallen samt det klinkergolv som finns i badrummen där även väggarna är helkaklade i vitt. Bostadens övriga väggar är genomgående målade i vit kulör och taket är vitmålat.

Populär förening då alla kostnader är inkluderade i avgiften även så el-näthandels avgiften. Den förbrukade elen kommer på hyresavin. Det enda man behöver teckna separat är en hemförsäkring. Föreningen har fräscha trapphus och portlås 24 timmar om dygnet med blip eller kod. Billig parkering och en stor populär föreningslokal kan nyttjas med en stor tv-skärm. I denna förening finns även de externa förråden på samma våningsplan som lägenheten är belägen inne i trapphusen. Förrådet är ca 4 kvm stort.

- Fantastiskt balkongläge högst upp i huset rakt åt ett soligt söderläge
- Fin utsikt
- Ogenerat läge
- Bara att flytta in
- Fullt utrustad maskinellt
- Toppskick rakt igenom
- Gångavstånd till Orminge Centrum
- Skolor och förskolor ett stenkast bort
- Badsjöar och natur inom promenadavstånd
- Buss till slussen på 15-20 min
- Stabil och populär förening, ca 5000 kr lån/kvm

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Utövägen 11, 2 av 2 tr, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad