Såld

Västra Orminge, Nacka

Utövägen 11, 1 tr

Slutpris: 2 250 000 kr

Utövägen 11, 1 tr

En av de attraktivaste storlekarna i en av de attraktivaste föreningarna! Välkomna.

På gräddhyllan i Orminge finner ni denna populära storlek optimalt planerad som en 3 rok! För dig som vill ha det bästa i det bästa kvarteret i Orminge kom och se bostaden på plats.

Hemtrevlig och renoverat fin bostad i en av Orminges absolut populäraste föreningar. Här bor du på mellersta planet högst upp på kullen skyddat i ett lugnt och attraktivt barnvänligt område.

Bostaden är smakfullt renoverad med en optimal planlösning för att passa både familjen men också paret. Bostaden är fullt utrustad maskinellt, tilltänkt med goda förvaringsmöjligheter med en rymlig klädkammare, skjutdörrsgarderob i hallen och det finns även plats för vidare klädförvaring i sovrummen.

De två sovrummen är välplanerade och badrummet likaså. Badrummet är från stambytet men är välhållet och kan enkelt smyckas upp med en ytskiktsrenovering eller så väljer man att göra om allt. Badrummet är utrustat med en tvättmaskin och torktumlare med förvaring på sidan. I badrummet finns även badkar, wc och handfat. Vardagsrummet är stort och vältilltaget med gott om plats för stor soffa, stor tv med mediamöbel samt ett matsalsbord för fredag och lördagskvällar. Från Vardagsrummet når man en stor inglasad balkong där man kan avnjuta förmiddagskaffet. På balkongen får man grilla med gasolgrill.
Köket har gott om förvaring och stora arbetsytor samt är fullt utrustat maskinellt med induktionshäll, köksfläkt, inbyggd varmluftsugn, inbyggd mikro, fullstor kyl och frys och en diskmaskin.

Genomgående ekparkett i bostaden.

Populär förening då alla kostnader är inkluderade i avgiften även så el-näthandels avgiften. Den förbrukade elen kommer på hyresavin. Det enda man behöver teckna separat är en hemförsäkring. Föreningen har fräscha trapphus och portlås 24 timmar om dygnet med blip eller kod. Billig parkering och en stor populär föreningslokal kan nyttjas med en stor tv-skärm. I denna förening finns även de externa förråden på samma våningsplan som lägenheten är belägen inne i trapphusen. Förrådet är ca 4 kvm stort.

Från bostaden når du knutpunkten Orminge Centrum på någon minuts gång. Här handlar du din mat och når alla bussar som tar dig både ut vidare till Nacka och värmdö men framförallt in mot slussen. Bussen går raka vägen ut på motorvägen och kör sedan bussfil hela vägen in. Du är inne på en kvart!

- Bara att flytta in
- Inglasad balkong
- Fullt utrustad maskinellt
- Fint renoverat skick
- Minuts gång till Orminge Centrum för att handla mat och ta bussen
- Skolor och förskolor ett stenkast bort
- Badsjöar och natur inom promenadavstånd
- Buss till slussen på 15-20 min
- Stabil och populär förening, ca 5000 kr lån/kvm

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Utövägen 11, 1 tr, Såld i Västra Orminge, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad