Såld

Vasastan - Odenplan, Stockholm

Upplandsgatan 32, 4tr

Slutpris: 7 350 000 kr

Upplandsgatan 32, 4tr

Välplanerad och hemtrevlig trea med fransk balkong på toppläge!

Välkommen till en hemtrevlig och välplanerad trea på lugnt läge med Odenplan och City inom kort avstånd!

- Fransk balkong
- Välplanerad
- Garage i huset (intern kö)
- Två rymliga sovrum
- Diskmaskin och tvättmaskin
- Bra förvaring
- Trivsam och barnvänlig innergård
- Attraktiv adress invid Odenplan
- Bra kommunikationer
- Källarförråd

Denna ytterst välplanerade trea om 85 kvadratmeter karaktäriseras av stora fönster med fint ljusinsläpp och sobra material- och färgval. Här erbjuds goda sociala ytor som skapar plats för umgänge och samvaro. Väl tilltaget vardagsrum med plats för soffgrupp och stort matsalsbord samt smakfullt kök som renoverats 2019 med utrymme för matbord. Två bra sovrum med plats för dubbelsäng och ett helkaklat badrum med badkar. Här bor du med bekvämligheter som diskmaskin och tvättmaskin. Bostaden har genomgående god förvaring samt extern förvaring i ett källarförråd.

Bostaden är belägen i mycket trivsamma Brf Stjärnfallet 21 som bland annat har två gemensamma tvättstugor, cykelförråd och en fin innergård. Den gemensamma innergården har trädgårdsmöbler och grillmöjligheter samt ett trevligt orangeri som kan bokas. Här finns sandlåda och lek - perfekt för barnfamiljen!

Här bor du på lugnt och skönt Vasastansläge invid Odenplan och samtidigt nära till city! I närområdet finns flera trevliga grönområden bland annat Tegnerlunden, Observatorielunden och Vasaparken. I huset finns välsorterade Hemköp Wasahallen och du har endast en kort promenad till Odenplan och dess gedigna utbud av all tänkbar service. I området finns ett stort utbud av restauranger och caféer. Vid Odenplan finns oslagbara kommunikationer med tunnelbanans gröna linje, pendeltåg och flertalet innerstadsbussar. Inom behagligt promenad avstånd finner du Centralstationen och Arlanda Express.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Upplandsgatan 32, 4tr, Såld i Vasastan - Odenplan, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad