Såld

Vasastan - Odenplan, Stockholm

Upplandsgatan 30, 6tr

Slutpris: 8 050 000 kr

Upplandsgatan 30, 6tr

Ljus och stilren trea med fransk balkong i fint skick invid Odenplan!

Välkommen till en bostad i mycket fint skick med genomgående fint ljusinsläpp från stora fönster!

- Goda sociala ytor
- Fransk balkong
- Välplanerad
- Garage i huset (1600kr/mån, intern kö)
- Två sovrum i bra storlek
- Diskmaskin
- Tvättpelare
- Bra förvaring
- Föreningen undersöker balkong mot innergård
- Trivsam och barnvänlig innergård
- Attraktiv adress invid Odenplan
- Bra kommunikationer
- Källarförråd

Välkommen till en genomgående väldisponerad bostad med goda sociala ytor. Det luftiga vardagsrummet är väl tilltaget och har plats för soffgrupp, soffbord och mediamöbel. Den öppna lösningen mellan vardagsrum och kök skapar gott om utrymme för en stor matgrupp, perfekt för umgänge och samvaro. Stilrent kök med vita, klassiska skåpluckor och utrustat med bland annat fullstor kyl och frys samt vinkyl. Vidare disponerar bostaden två sovrum i bra storlek, det ena med bra förvaring i skjutdörrsgarderob. Det helkaklade badrummet är utrustat med tvättpelare.

Bostaden är belägen i mycket trivsamma Brf Stjärnfallet 21 som bland annat har två gemensamma tvättstugor, cykelförråd och en fin innergård. Den gemensamma innergården har trädgårdsmöbler och grillmöjligheter. Här finns sandlåda och lek - perfekt för barnfamiljen!

Här bor du inom kort avstånd till Vasastans puls! I närområdet finns flera trevliga grönområden bland annat Tegnerlunden, Observatorielunden och Vasaparken. I huset finns välsorterade Hemköp Wasahallen och du har endast en kort promenad till Odenplan och dess gedigna utbud av all tänkbar service. Vid Odenplan finns oslagbara kommunikationer med tunnelbanans gröna linje, pendeltåg och flertalet innerstadsbussar.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Upplandsgatan 30, 6tr, Såld i Vasastan - Odenplan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad