Såld

Vasastan, Stockholm

Upplandsgatan 25B, nb ö.g

Slutpris: 5 925 000 kr

Upplandsgatan 25B, nb ö.g

Charmig och hemtrevlig sekelskiftestvåa på attraktiv adress!

Välkommen till en mycket charmig och hemtrevlig bostad om 54kvm på N.B i gårdshuset. Här bor du på attraktiva Upplandsgatan med närhet till restauranger, caféer och goda kommunikationer!

- Generös takhöjd
- Vackert trägolv
- Belägen i lugnt gårdshus
- Väl utrustat kök renoverat 2020
- Tvättmaskin, torktumlare & diskmaskin
- Fin kakelugn
- Badrum och gäst-wc
- Vacker fastighet anno 1888
- Välskött förening
- Attraktiv adress

På attraktiva Upplandsgatan saluförs nu en charmig och välplanerad sekelskiftestvåa i lugnt gårdshus. Bostaden genomgick år 2020 en omsorgsfull renovering med väl utvalda material som i kombination med sekelskiftesattribut skapar det perfekta boendet. Charmiga detaljer som återfinns i fin kakelugn, trägolv samt stora fönster och generös takhöjd som ger fint ljusflöde och härlig rymd. Social och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök ger plats för umgänge och samvaro med familj och vänner. Stort Master bedroom med badrum en suite, utrustat med bland annat tvättmaskin och torktumlare. Gäst-wc i anslutning till hallen som byggdes om 2020.

På Upplandsgatan 25 bor du med ett toppläge i gränslandet mellan City och Vasastan med grönområden i Vasaparken och Observatorielunden inom kort avstånd. I området finns flera restauranger, caféer och livsmedelsbutiker däribland välsorterade Hemköp Wasahallen inom några minuters promenad. I närheten finns även Drottninggatans trevliga gågata och Hötorget med shopping, biografer, restauranger och saluhall. Goda träningsmöjligheter med ett gediget utbud av gym från de flesta kedjor. Kommunikationerna är ypperliga med T-bana, pendeltåg och ett flertal busslinjer vid Odenplan. Även city med access till Centralstationen med Arlanda Express nås på behagligt promenadavstånd.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Upplandsgatan 25B, nb ö.g, Såld i Vasastan, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad