Såld

Vasastan - Odenplan, Stockholm

Upplandsgatan 25A, 4,5tr

Slutpris: 2 825 000 kr

Upplandsgatan 25A, 4,5tr

Charmig och yteffektiv sekelskiftesetta med kakelugn och högt läge!

Välkommen till en yteffektiv sekelskiftesetta med kakelugn belägen i lugnt gårdshus! Här bor du på attraktiva Upplandsgatan med närhet till restauranger, caféer och goda kommunikationer!

- Högt och insynsfritt läge
- Sekelskifte
- Vacker kakelugn
- Låg avgift
- Originaldetaljer
- Generös takhöjd
- Välskött förening
- Attraktivt område
- Goda kommunikationer

Nu finns möjlighet att förvärva en smart planerad sekelskiftesetta belägen i gårdhus på lugn gata med Citypuls inom kort avstånd. Här bor du på högt och insynsfritt läge mot lummig innergård. Bostaden har genomgående generös takhöjd som ger härlig rymd. Ljust och luftigt allrum med plats för vardagsrumsmöblemang och säng. I vardagsrummet finns en inbyggd garderob med hyllor samt en vacker kakelugn. Stilrent och funktionellt kök, helkaklat badrum och hall med avhägningsplats.

På Upplandsgatan 25 bor du med ett toppläge i hjärtat av Vasastan med grönområden i Vasaparken och Observatorielunden inom kort avstånd. I området finns flera restauranger, caféer och livsmedelsbutiker däribland välsorterade Hemköp Wasahallen inom några minuters promenad. I närheten finns även Drottninggatans trevliga gågata och Hötorget med shopping, biografer, restauranger och saluhall. Goda träningsmöjligheter med ett gediget utbud av gym från de flesta kedjor. Ypperligt läge med närhet till Kungliga Tekniska Högskolan, Handelshögskolan och Karolinska Institutet. På kort promenadavstånd nås även Östermalm, Stureplan, Humlegårdsparken och Nybrokajen. Kommunikationerna är ypperliga med T-bana, pendeltåg och ett flertal busslinjer vid Odenplan. Även city med access till Centralstationen med Arlanda Express nås på behagligt promenadavstånd.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Upplandsgatan 25A, 4,5tr, Såld i Vasastan - Odenplan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad