Såld

Vasastan, Stockholm

Upplandsgatan 25A, 2,5 tr

Slutpris: 3 035 000 kr

Upplandsgatan 25A, 2,5 tr

Yteffektiv sekelskiftesetta på attraktiv adress!

Välkommen till en yteffektiv, genomgående sekelskiftesetta belägen i lugnt gårdshus! Här bor du på attraktiva Upplandsgatan med närhet till restauranger, caféer och goda kommunikationer!

- Genomgående
- Sekelskifte
- Låg avgift
- Fint skick
- Originaldetaljer
- Vackra fönster
- Bra förvaring
- Välskött förening
- Attraktivt område
- Goda kommunikationer

Nu saluförs en fantastisk sekelskiftesetta belägen i gårdhus på lugn gata med Citypuls inom kort gångavstånd. Rikligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck med utsikt mot två innergårdar och generös takhöjd som ger härlig rymd. Bostaden har varsamt renoverats med omsorgsfulla materialval som i perfekt kombination med välbevarade originaldetaljer ger ett trivsamt boende. Ljust och luftigt allrum som rymmer soffa, matgrupp och ett praktiskt sovloft med plats för 160-säng. Stilrent kök med integrerade vitvaror, fräscht helkaklat badrum och generös hall med mycket bra förvaring. Extern förvaring i ett rymligt vindsförråd.

På Upplandsgatan 25 bor du med ett toppläge i hjärtat av Vasastan med grönområden i Vasaparken och Observatorielunden inom kort avstånd. I området finns flera restauranger, caféer och livsmedelsbutiker däribland välsorterade Hemköp Wasahallen inom några minuters promenad. I närheten finns även Drottninggatans trevliga gågata och Hötorget med shopping, biografer, restauranger och saluhall. Goda träningsmöjligheter med ett gediget utbud av gym från de flesta kedjor. Ypperligt läge med närhet till Kungliga Tekniska Högskolan, Handelshögskolan och Karolinska Institutet. På kort promenadavstånd nås även Östermalm, Stureplan, Humlegårdsparken och Nybrokajen. Kommunikationerna är ypperliga med T-bana, pendeltåg och ett flertal busslinjer vid Odenplan. Även city med access till Centralstationen med Arlanda Express nås på behagligt promenadavstånd.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Upplandsgatan 25A, 2,5 tr, Såld i Vasastan, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad