Såld

Bromma - Norra Ängby, Stockholm

Ultunavägen 19

Slutpris: 9 700 000 kr

Ultunavägen 19

Bo i en smakfullt renoverad villa med toppläge i Norra Ängby

Välkommen till en efterlängtad villa på Ultunavägen 19 i Norra Ängby, Bromma. Här bor du mitt i en trivsam och livfull miljö med närhet till allt du behöver.
Huset är smakfullt renoverat med varsam hand och inbjudande sällskapsrum samt ett stilrent kök med generösa ytor.
En härlig altan med sol från morgon till kväll ger plats för avkoppling och sociala samlingar.

Villan är mycket välplanerad och passar perfekt för en familj som söker ett trivsamt boende med goda förutsättningar för sociala aktiviteter och rekreation.
Här finns generösa ytor i det platsbyggda köket, perfekt för matlagning och umgänge. Sällskapsrummen är ljusa och inbjudande, med gott om plats för avkoppling och gemenskap.

Denna fastighet har tidigare haft vissa sättningsskador, vilket är vanligt förekommande i äldre hus. Ägarna har dock vidtagit stabiliserande åtgärder med hjälp av geopolymermetoden för att reparera dessa skador. Åtgärderna har varit effektiva och har säkerställt att fastigheten nu är stabil och i god kondition. Även om vissa sättningsskador kan vara synliga på vissa ställen, såsom sprickor i väggarna eller lutande golv, är de inte något som påverkar fastighetens användbarhet eller funktion.

Här bor du med närhet till allt du behöver. Ultunavägen 19 ligger i ett idealiskt läge med närhet till Ängby Torg och Björklunds Hage med dess 4H-gård och Ängby Slott.
Här finns också fina strövområden i Judarnreservatet och närhet till Kyrksjön, cykelavstånd till Ängbybadet och strandpromenaden utefter Mälaren. T-bana och skolor finns bara några minuters promenad bort, vilket gör detta till ett perfekt läge för både arbete och fritid.
För den som är intresserad av sport och motion finns det flera möjligheter i Norra Ängby. Det finns en ishall, en idrottshall, en simhall och flera fotbollsplaner i närheten.

Patrik Lundberg
Ansvarig mäklare

Patrik Lundberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Patrik

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ultunavägen 19, Såld i Bromma - Norra Ängby, Stockholm Planlösning från Ultunavägen 19, Såld i Bromma - Norra Ängby, Stockholm Planlösning från Ultunavägen 19, Såld i Bromma - Norra Ängby, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad