Såld

Kungsholmen - Stadshagen, Stockholm

Ulriksborgsgatan 7, 14 tr

Slutpris: 4 000 000 kr

Ulriksborgsgatan 7, 14 tr

Inflyttningsklar minitvåa i högt läge med inglasad balkong i stabil förening med god ekonomi.

Välplanerad och stilren minitvåa - Varmt välkomna högt upp i huset till våning 14 och denna inflyttningsklara minitvåa som präglas av genomgående ljusa materialval och ett påtagligt ljusinsläpp från de breda fönsterpartierna. Här finns plats för många med stilfullt och fullt utrustat kök i öppen planlösning mot det luftiga vardagsrummet med stora ytor för såväl soffgrupp som matbord. Som en naturlig förlängning av sällskapsdelen nås den väl tilltagna, inglasade balkongen i bästa sydvästläge vilket blir som ett extra rum att njuta av med plats för större soffgrupp, odlingar och grill om så önskas. Bostadens sovrum inrymmer 180-säng med tillhörande sängbord och mittemot nås den tilltagna klädkammaren som också går att nyttja som arbetsrum/barnrum vid behov. Det stilfulla, helkaklade badrummet är försett med dusch och kombinerad tvättmaskin och torktumlare och den välkomnande hallen har stora ytor för önskat möblemang samt förvaring i garderoberna. Dessutom finns nyttjanderätt till källarförråd i föreningen. För den bilburne tar man sig enkelt till garaget via hissen. Önskar ni bo ljust, smakfullt och kvadratsmart så har ni hittat hem.

Brf Lindhagensterrassen 1 är en äkta och stabil bostadsrättsförening med god ekonomi. Föreningen äger marken och förvärvade fastigheten Gångaren 17 år 2006. Adresserna är Ulriksborgsgatan 7 och Ulriksborgsgatan 9. Föreningens lån per kvm bostadsyta uppgår till 8 160 kr vid utgången av år 2020. Föreningen amorterade ca 1 500 000 kr på lånen under 2019 pga den goda ekonomin. Avgifterna sänktes senast igen i januari 2021 med 6 %. Garageplatser finns i det angränsande husets garage, ca 1945 kr/mån, separat kö. För föreningens medlemmar finns nyttjanderätt till en fin, parkliknande innergård, tvättstuga, barnvagnsrum/rullstolsrum, cykelrum samt cykelställ utomhus. För mer information besök gärna föreningens hemsida https://www.brflindhagensterrassen.se/

På Kungsholmens nordöstra del finner du ett lugnt och trivsamt område med närhet till vatten och grönområden. Här bor du ett stenkast från Hornsbergs mysiga badbryggor och härliga promenadstråk. Är du sugen på en längre promenad kan du gå runt hela ön - här är det fritt fram att hitta sin egen favoritplats! Med bekvämt gångavstånd når du Fridhemsplans puls med ett stort utbud av butiker och restauranger. I Lindhagensgallerian finner du även utmärkt närservice med bl.a. ICA Maxi, systembolaget och apotek. För den träningssugna finns både Friskis & Svettis och Sats i området. Mycket bra kommunikationer med flertalet bussar samt tunnelbanans blåa linje som tar dig till city på endast 5 minuter.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ulriksborgsgatan 7, 14 tr, Såld i Kungsholmen - Stadshagen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad