Såld

Ulleråker, Uppsala

Ulleråkersvägen 54

Slutpris: 3 600 000 kr

Ulleråkersvägen 54

Väldisponerad 4:a med balkong i fastighet med hiss från markplan!

Nu ges möjlighet att förvärva en ljus och trivsam fyra med balkong mot innergård i eftertraktat sydvästläge. Bostaden finner du bekvämt belägen på andra våningen av fem i fastighet med hiss från markplan.

Planlösningen fördelar sig på en rejäl och välkomnande hall med bra plats för ytterkläder och skor samt ytterligare goda förvaringsmöjligheter i separat klädkammare, ett stort kök med mycket gott om förvaring och matplats intill fönster, ljust vardagsrum med utgång till balkongen. Tre rymliga sovrum, två badrum, varav ett med dusch och ett med möjlighet att sätta in badkar. Föreningen tillhandahåller ett vindsförråd och man har nära till tvättstuga med få användare på samma plan.

Här bor du i en mycket välskött förening med god ekonomi där bl.a. bredband och kabel-tv ingår i avgiften. Boende erbjuds tillgång till tvättstuga, barnvagnsförråd i varje trappuppgång, cykelförråd, samlingslokal med pentry, bastu samt pingisbord och gott om parkeringsplatser - i dagsläget (2021-10-12) finns det lediga p-platser enligt brf:en.

Ulleråker är ett lugn och trevligt bostadsområde och precis intill din bostad hittar du mycket fina strövområden, skogspartier, parkmiljöer och lekplatser. Citykärnan når du via natursköna cykelvägar längs med Fyrisån och med direkta busskommunikationer tar du dig enkelt till centrum (ca 15 min), universitetsinstitutioner och SLU/SVA (5-10 min). I området finner du bl.a. ett minilivs, förskola, låg- och mellanstadieskola samt gymnasium.

Michael Melin
Ansvarig mäklare

Michael Melin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Michael

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ulleråkersvägen 54, Såld i Ulleråker, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad