Såld

Saltängen, Nacka

Ugglevägen 5C

Slutpris: 2 550 000 kr

Ugglevägen 5C

Nu har ni äntligen möjligheten att förvärva denna charmiga lägenhet. Bevarade originaldetaljer, rymliga rum samt stort ljusinsläpp karaktäriserar bostaden och gör det väldigt lätt att trivas. Bostaden måste upplevas på plats!

- Bevarade originaldetaljer
- Balkong i söderläge med sol hela dagen
- Rymliga rum
- Perfekt läge med service, kommunikationer och natur utanför dörren

Perfekt bostad med gott om förvaring i bostaden samt två källarförråd och tvättstugan finner du i samma huskropp. Köket erbjuder stora ytor för matlagning och plats för större matgrupp där ni kan njuta av härliga middagar. Utrustat med spis, ugn, kyl/frys, mikro och god förvaring i köksskåp. Sovrummet har gott om plats för stor säng och förvaring i garderob längst vägg samt inbyggd garderob.

Vardagsrummet är riktad i söderläge vilket ger ett behagligt ljusinsläpp in till bostaden. Det samma gäller den renoverade balkongen där du kan slappna av i underbart solläge. Stora ytor i vardagsrum och sovrum möjliggör även plats för ett skrivbord eller annat möblemang. Badrummet erbjuder dusch, wc, och handfat.

Passa på att kontakta mäklaren för mer information och en möjlighet att komma på förhandsvisning.

Varmt välkomna!

Oscar Wittberg
Ansvarig mäklare

Oscar Wittberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Oscar

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ugglevägen 5C, Såld i Saltängen, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad