Såld

Ektorp, Nacka

Ugglevägen 5B

Slutpris: 2 175 000 kr

Ugglevägen 5B

Generös balkong - Genomgående ljusinsläpp - Närhet till Ektorp centrum som erbjuder matbutiker, café, restauranger, gym - Stabil förening - Täta kommunikationer till City

Söker ni en ljus och välplanerad lägenhet med bevarade originaldetaljer? Nu har ni hittat rätt! Äntligen saluförs denna charmiga bostad där varje kvadratmeter gör sin nytta, högst upp i huset! Rymligt vardagsrum med plats för både matplats och soffgrupp. Balkong i söderläge där ni kan njuta av härliga middagar. Sovrum med plats för stor säng och garderober. Renoverat kök, välutrustat maskinellt och gott om plats för matlagning samt fint ljusinsläpp från fönster. Fräscht helkaklat badrum med WC, dusch, handdukstork och vädringsfönster. Goda förvaringsmöjligheter i sovrum och två källarförråd. Ekängen/Ektorp är ett populärt område som erbjuder hög livskvalité. Närhet till vackra naturområden med promenadstråk, motionsslingor, klippbad men även närhet till all tänkbar service i Ektorp Centrum. 1 min promenad till täta busskommunikationer in till City som gör det lätt att vara spontan.

Välkommen hem!

Emma Strindin
Ansvarig mäklare

Emma Strindin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emma

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ugglevägen 5B, Såld i Ektorp, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad