Såld

Saltängen, Nacka

Ugglevägen 27C

Slutpris: 2 925 000 kr

Ugglevägen 27C

** Toppskick med påkostade materialval ** Generös balkong i ett fritt läge **

** Toppskick med påkostade materialval ** Generös balkong i ett fritt läge ** Genomgående ljusinsläpp ** Närhet till Ektorp centrum som erbjuder matbutiker, café, restauranger, gym ** Täta kommunikationer in till City 1 min från bostaden

BOSTAD:
Söker ni ett exklusivt boende med en generös balkong? Nu finns möjligheten att förvärva denna pärla! I detta populära kvarter, omfamnat av vacker natur och varierad bebyggelse - erbjuds här en planerad 3:a i ett renoverat skick. Välkomnande hall med fint trägolv som löper genom hela bostaden (ytskiktsrenovering för hela bostaden under 2018). Hallen leder vidare in till ett generöst vardagsrum med plats för både tv-möbel, soffgrupp och matplats. Vardagsrummet leder ut till en möblerbar balkong i ett fritt läge med sol från tidig förmiddag till lunch. Under 2021 renoverades både kök såväl som badrum. Köket är välutrustat med vitvaror i rostfritt beståendes av fullstor kyl och frys, induktionshäll, pyrolysugn, fläkt och integrerad diskmaskin. Fint ljusinsläpp från fönster och gott om arbetsytor och plats i över och underskåp. Exklusivt helkaklat badrum utrustat med wc, dusch, vädringsfönster, kombi-tvättmaskin, handdukstork, spotlights samt golvvärme. Bostaden disponerar två st rofyllda sovrum med fint ljusinsläpp och gott om förvaring i garderober. Till bostaden hör två källarförråd.

FÖRENING:
Brf Nackahus-nr 2 är en stabil förening med låg belåning om 3867kr lån/kvm. Föreningen äger sin mark och fastigheten byggdes 1946. Inom föreningen finns 146st lägenheter, 1st hyresrätt, 12st hyreslokaler. Föreningen erbjuder även bekvämt en bastu och hobbyrum för medlemmarna och just nu iordningställer de en även gästlägenhet.

OMRÅDE:
Saltängen/Ektorp är ett populärt område som erbjuder hög livskvalité. Närhet till vackra naturområden med promenadstråk, motionsslingor, badmöjligheter men även närhet till all tänkbar service i Ektorp Centrum. Ektorp har två bra matbutiker, Geatau, gym, restauranger. Som boendes på Ugglevägen har ni 1 min promenad till täta busskommunikationer in till City som gör det lätt att vara spontan.

Välkommen hem!
Med vänlig hälsning, Emma Strindin | Widerlöv Nacka

Emma Strindin
Ansvarig mäklare

Emma Strindin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emma
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad