Såld

Saltängen, Nacka

Ugglevägen 26, 3tr

Slutpris: 6 500 000 kr

Ugglevägen 26, 3tr

FEMMA MED SJÖUTSIKT, ÖPPEN SPIS OCH TVÅ BALKONGER!

I detta kvarter, omfamnat av vackra ekar och varierad bebyggelse, finns en unik bostad i vackert 50-talshus. Skuruparken och havet ligger några minuters promenad bort, men bussarna till stan går ofta och snabbt om du vill till stadens puls. Ovanlig storlek om hela 114 kvm.

Nuvarande ägare har renoverat bostaden och allt är i mycket fint skick! Det gamla köket är restaurerat och mycket charmigt. Badrummet är stilrent renoverat med kakel och klinker.

- Öppen spis som är godkänd
- Dubbla balkonger
- Sjöutsikt
- Tre sovrum
- Nyrenoverat badrum
- Gästtoalett
- Närhet till Ektorp centrum som erbjuder matbutiker, café, restauranger, gym
- Täta kommunikationer till City 2 min från bostaden

Säljarens egna ord:
Utsikten är helt enkelt magisk och en av Nackas finaste. Jag kommer verkligen sakna att se solen gå upp över marinan, eller att vintertid kunna njuta av ett glas vin framför brasan. Det har känts så lyxigt att ha nära till allt och samtidigt bo lugnt och naturnära. Lägenheten är dessutom otroligt välplanerad med balkonger i två väderstreck och generöst med förvaringsutrymmen.

Saltängen är ett populärt område som erbjuder hög livskvalité. Närhet till vackra naturområden med promenadstråk, motionsslingor och havet. Vackra Långsjön finns 1 km från bostaden, bra badmöjligheter och utegym. Även närhet till fina strövområden i Nyckelviken. I Ektorp Centrum finner ni matbutiker, gym och restauranger. Populära Gateau är ett mysigt fik med bästa solläget och är kända för sina fina bakverk och fantastiska bröd! Nacka Forum finns 2 km bort från bostaden och erbjuder brett butik- samt restaurangutbud. 1 min promenad till täta busskommunikationer in till City (ca 20 min till Slussen) som gör det lätt att vara spontan.

Maria Fjellner
Ansvarig mäklare

Maria Fjellner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Maria

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ugglevägen 26, 3tr, Såld i Saltängen, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad