Såld

Saltängen, Nacka

Ugglevägen 25

Slutpris: 2 850 000 kr

Ugglevägen 25

** Generös balkong i sydväst ** Högst upp ** Ljusinsläpp från två väderstreck ** Optimalt planerad ** Närhet till Ektorp Centrum som erbjuder matbutiker, café, restauranger, gym ** Stabil förening med låg belåning om 4166kr lån/kvm ** Täta kommunikationer till City **

BOSTADEN:
I detta kvarter, omfamnat av vackra ekar och varierad bebyggelse, får jag nöjet att presentera en välplanerad 2:a med balkong i ett högt och fritt läge. Du välkomnas i hallen av generös förvaring i flertalet garderober. Från hallen nås ett fräscht badrum utrustat med wc, dusch, handdukstork. Hemmet disponerar ett rofyllt sovrum med utrymme för dubbelsäng, sängbord och förvaring - vackert ljusinsläpp genomsyrar från fönstret. Hallen leder in till stilrent ljust kök utrustat med kyl, frys, ugn, spis samt diskmaskin. Gavelläge från två väderstreck ger bostaden ett rikligt och behagligt ljusinsläpp. I anslutning till vardagsrummet nås den högt belägna balkongen med sydvästläge, perfekt för mysiga middagar! Detta är en bostad som erbjuder hög standard, otroliga vyer och något utöver det vanliga.
Till bostaden hör ett källarförråd.

FÖRENING:
Brf Nackahus-nr 2 är en stabil förening med låg belåning om 4166kr lån/kvm. Föreningen äger sin mark och fastigheten byggdes 1946. Inom föreningen finns 146st lägenheter, 1st hyresrätt, 12st hyreslokaler. Föreningen erbjuder även bekvämt en bastu och hobbyrum för medlemmarna och just nu iordningställer de en även gästlägenhet.

OMRÅDE:
Saltängen/Ektorp är ett populärt område som erbjuder hög livskvalité. Närhet till vackra naturområden med promenadstråk, motionsslingor, badmöjligheter men även närhet till all tänkbar service i Ektorp Centrum. Ektorp har två bra matbutiker, Geatau, gym, restauranger. Som boendes på Ugglevägen har ni 1 min promenad till täta busskommunikationer in till City som gör det lätt att vara spontan.

Välkommen hem!
Med vänlig hälsning, Emma Strindin | Widerlöv Nacka 070 281 06 27

Emma Strindin
Ansvarig mäklare

Emma Strindin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emma

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ugglevägen 25, Såld i Saltängen, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad