Till salu

Saltängen, Nacka

Ugglevägen 25

2 650 000 kr Utgångspris
area icon Yta
  • 53 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 667 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1946
Ugglevägen 25

** Renoverat skick ** Generös balkong i ett fritt söderläge ** Ljusinsläpp från två väderstreck ** Mini 3:a ** Närhet till Ektorp centrum som erbjuder matbutiker, café, restauranger, gym ** Täta kommunikationer in till City 5 min från bostaden

Söker ni ett renoverat boende med en generös balkong i söderläge? Nu finns möjligheten att förvärva denna mini 3:a! I detta populära kvarter, omfamnat av vacker natur och varierad bebyggelse - erbjuds här ett socialt planerat boende i ett renoverat skick. Välkomnande hall med goda förvaringslösningar i skjutdörrsgarderober. Hallen leder vidare in till ett nyrenoverat kök. Köket är välutrustat med vitvaror bestående av; kyl/frys, spishäll, ugn, fläkt och diskmaskin. Fint ljusinsläpp från fönster och gott om arbetsytor förvaring i skåp. Intill köket, finner ni ett trivsamt vardagsrum som förlängs av en möblerbar balkong i ett fritt läge med söderläge. I anslutning till hall når ni badrummet utrustat med wc, dusch, kommod samt bekvämt en tvättmaskin. Bostaden erbjuder ett luftigt masterbedroom med fint ljusinsläpp. Från vardagsrummet nås det andra sovrummet som rymmer säng, skrivbord och förvaring. Till bostaden hör två källarförråd.

FÖRENING / OMRÅDE:
Brf Nackahus-nr 2 är en stabil förening med låg belåning om 4166kr lån/kvm. Föreningen äger sin mark och fastigheten byggdes 1946. Inom föreningen finns 146st lägenheter, 1st hyresrätt, 12st hyreslokaler. Föreningen erbjuder även bekvämt en bastu och hobbyrum för medlemmarna och just nu iordningställer de en även gästlägenhet. Saltängen/Ektorp är ett populärt område som erbjuder hög livskvalité. Närhet till vackra naturområden med promenadstråk, motionsslingor, badmöjligheter men även närhet till all tänkbar service i Ektorp Centrum. Ektorp har två bra matbutiker, Geatau, gym, restauranger. Som boendes på Ugglevägen har ni 1 min promenad till täta busskommunikationer in till City som gör det lätt att vara spontan.

Välkommen hem!
Med vänlig hälsning, Emma Strindin | Widerlöv Nacka

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Emma Strindin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Ugglevägen 25, Till salu i Saltängen, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad