Såld

Saltängen, Nacka

Ugglevägen 21C

Slutpris: 2 850 000 kr

Ugglevägen 21C

** Nyrenoverat kök med påkostade materialval ** Generös balkong i ett fritt läge ** Genomgående ljusinsläpp ** Högst upp ** Närhet till Ektorp centrum som erbjuder matbutiker, café, restauranger, gym ** Täta kommunikationer in till City 1 min från bostaden

BOSTAD:
Söker ni ett exklusivt boende med en generös balkong i ett högt och fritt läge? Nu finns möjligheten att förvärva denna pärla! Ursprungligen är detta en 3:a som säljaren valt att göra om till 2:a. I detta populära kvarter, omfamnat av vacker natur och varierad bebyggelse - erbjuds här ett socialt planerat boende med ett nyrenoverat kök med påkostade materialval. Välkomnande hall med goda förvaringslösningar. Hallen leder vidare in till ett nyrenoverat kök. Köket är välutrustat med vitvaror i rostfritt beståendes av fullstor kyl och frys, induktionshäll, ugn, fläkt och integrerad diskmaskin. Fint ljusinsläpp från fönster och gott om arbetsytor förvaring i skåp. Intill köket, finner ni ett trivsamt vardagsrum som förlängs av en möblerbar balkong i ett fritt läge med sydvästläge. I anslutning till hall når ni badrummet utrustat med wc, badkar, vädringsfönster. Bostaden erbjuder ett rofyllt sovrum med fint ljusinsläpp och gott om förvaring i garderober. All el är utbytt till jordade uttag 2020. Till bostaden hör två källarförråd.

FÖRENING:
Brf Nackahus-nr 2 är en stabil förening med låg belåning om 4166kr lån/kvm. Föreningen äger sin mark och fastigheten byggdes 1946. Inom föreningen finns 146st lägenheter, 1st hyresrätt, 12st hyreslokaler. Föreningen erbjuder även bekvämt en bastu och hobbyrum för medlemmarna och just nu iordningställer de en även gästlägenhet.

OMRÅDE:
Saltängen/Ektorp är ett populärt område som erbjuder hög livskvalité. Närhet till vackra naturområden med promenadstråk, motionsslingor, badmöjligheter men även närhet till all tänkbar service i Ektorp Centrum. Ektorp har två bra matbutiker, Geatau, gym, restauranger. Som boendes på Ugglevägen har ni 1 min promenad till täta busskommunikationer in till City som gör det lätt att vara spontan.

Välkommen hem!
Med vänlig hälsning, Emma Strindin | Widerlöv Nacka

Emma Strindin
Ansvarig mäklare

Emma Strindin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emma

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ugglevägen 21C, Såld i Saltängen, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad