Såld

Ektorp, Nacka

Ugglevägen 1A

Slutpris: 2 150 000 kr

Ugglevägen 1A

I detta populära område, omfamnat av vackra ekar och varierad bebyggelse, finner ni Nackas äldsta förening och här får jag nöjet att presentera en kvadratsmart 2:a! Här erbjuds en ljus och välplanerad bostad där varje kvadratmeter gör sin nytta. Rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp, arbetshörna samt tv-möbel. Vardagsrummet leder ut till en generös balkong i söderläge som renoverades (2018) av föreningen. Balkongen är belägen med utsikt över vacker omgivning i ett fritt läge. Sovrummet har en lugn atmosfär med plats för dubbelsäng, sängbord och förvaring. Vackert ljusinsläpp från fönster. I anslutning till hall, finner ni ett ljust kök med fint ljusinsäpp från två fönster. Köket är utrustat med spis, ugn, fläkt, diskmaskin samt kyl/frys. Gott om arbetsytor och förvaring i över och underskåp. Matplatsens placering intill det stora fönstret förhöjer måltiderna. Fräscht och helkaklat badrum med wc, handdukstork, tvättmaskin, vädringsfönster samt dusch. Bekväm golvvärme finns i hall och kök. Till bostaden hör ett externt förråd.

FÖRENINGEN:
Brf Nacka-Hus är Nackas äldsta bostadsrättsförening och förvärvade fastigheten år 1941. Den består av 96 st lägenheter och 15st lokaler. Lägenheterna är belägna på Ugglevägen 1-15. Föreningen är en äkta förening och äger sin mark. I föreningen finns trivsamma gemensamma grillplatser att tillgå på den lummiga gården. Föreningen har även nyligen byggt en verkstad/hobbyrum som finns tillgänglig för medlemmarna.

OMRÅDET:
Ekängen/Ektorp är ett populärt område som erbjuder hög livskvalité. Närhet till vackra naturområden med promenadstråk, motionsslingor och havet. Vackra Långsjön finns 1 kvm från bostaden, bra badmöjligheter och utegym. I Ektorp Centrum finner ni matbutiker, gym och restauranger. Populära Gateau är ett mysigt fik med bästa solläget! Nacka Forum finns 2 km bort från bostaden och erbjuder brett butik samt restaurangutbud. 1 min promenad till täta busskommunikationer in till City (ca 20 min till Slussen) som gör det lätt att vara spontan.

Varmt välkommen hem!

Med vänlig hälsning, Emma Strindin | Widerlöv Nacka 070 281 06 27

Emma Strindin
Ansvarig mäklare

Emma Strindin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emma

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ugglevägen 1A, Såld i Ektorp, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad