Såld

Saltängen, Nacka

Ugglevägen 17E

Slutpris: 2 300 000 kr

Ugglevägen 17E

Insynsskyddad & yteffektiv bostad med separat sovrum i perfekt läge, Södervänd balkong mot grönska!

Insynsskyddad & yteffektiv bostad med separat sovrum i perfekt läge med södervänd balkong mot grönskande natur.

Fantastiskt fin och välplanerad bostad med separat sovrum helt utan insyn i populära Saltängen. Bostaden ligger i ett perfekt läge med rymlig balkong i söderläge för att njuta av dagens bästa soltimmar. Den lummiga utsikten mot natur från balkongen måste upplevas på plats!
Bekvämt boende i ett attraktivt område nära affärer, bussar och med naturen runt knuten. Endast någon minut gång ner mot strandpromenaden vid Skurusundet och Duvnäsviken.

När man kommer in till bostaden välkomnas man av den trevliga hallen som har bra förvaring i platsbyggda garderober med vackra originaldetaljer. Från hallen nås det helkaklade badrummet utrustat med ny WC-stol, dusch samt nyinstallerad tvättmaskin.

Köket är stilrent och smart planerat med generösa arbetsytor på bänkskiva i vackert oljad ek och bra förvaring i skåp med vita luckor. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spis/varmluftsugn samt diskmaskin. Här får man enkelt plats med matgrupp för 4-6 personer.

Bostadens vardagsrum är öppet och ljust - den perfekta samlingsplatsen för familj och vänner! Gott om plats för soffa och tv-möbler. Vardagsrummet är smart avskärmat med smart garderobsvägg för att dela av vardagsrum och sovrum och samtidigt ge plats för hushållets alla kläder.

Från sovrummet nås den härliga balkongen i söderläge och vacker utsikt mot naturen. Här bor du insynsskyddat och tryggt!

Välkommen att uppleva denna toppenbostad på visning!

- Charmig, bara att flytta in
- Ingen insyn
- Tryggt område
- Nära naturen och havet
- Bra kommunikationer ett stenkast bort, ca 15 min från Slussen med buss
- Rymlig balkong
- Bra förvaring
- Externt förråd om ca 6 kvm
- Fri parkering i området och lätt att få via föreningen för ca 370 kr/mån

I föreningen finns ett bra Cykelrum, bastu, tvättstuga, gästlägenhet.

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper
Emma Strindin
Assisterande mäklare

Emma Strindin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emma

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ugglevägen 17E, Såld i Saltängen, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad