Såld

Ektorp, Nacka

Ugglevägen 13B, 3 tr

Slutpris: 2 530 000 kr

Ugglevägen 13B, 3 tr

** Generös balkong i söderläge ** Högt läge med fri horisont ** Genomgående ljusinsläpp **

** Generös balkong i söderläge ** Högt läge med fri horisont ** Genomgående ljusinsläpp ** Optimalt planerad ** Närhet till Ektorp Centrum som erbjuder matbutiker, café, restauranger, gym ** Stabil förening ** Täta kommunikationer till City **

BOSTADEN:
I detta kvarter, omfamnat av vackra ekar och varierad bebyggelse, finner ni Nackas äldsta förening och här får jag nöjet att presentera en optimal 2:a med genomgående ljusinsläpp! Här erbjuds en ljus och välplanerad bostad i ett absolut toppskick där varje kvadratmeter gör sin nytta. Rymligt vardagsrum med plats för både matplats och soffgrupp. Vardagsrummet leder ut till en generös balkong i söderläge som renoverades (2018) av föreningen. Balkongen är fantastiskt belägen med utsikt över vacker omgivning i ett högt läge och fritt läge med fri horisont och utsikt över både Nackareservatet i söder och ända till Globen i väster. Sovrummet har en lugn atmosfär med plats för dubbelsäng, sängbord och en praktisk garderobslänga. Vackert ljusinsläpp från stort fönster. I anslutning till hall, finner ni ett trivsamt kök. Köket är utrustat med spis, ugn, fläkt diskmaskin samt kyl/frys. Matplatsens placering intill det stora fönstret förhöjer måltiderna med plats för 4-6 sittande gäster. Fräscht badrum med ny wc (2022), handfat, spegelskåp, handdukstork, vädringsfönster samt badkar. Bostadens samtliga fönster är helt nyrenoverade under 2023. Till bostaden hör två st förråd.
Välkommen hem!

FÖRENINGEN:
Brf Nacka-Hus är Nackas äldsta bostadsrättsförening och förvärvade fastigheten år 1941. Den består av 96 st lägenheter och 15st lokaler. Lägenheterna är belägna på Ugglevägen 1-15. Föreningen är en äkta förening och äger sin mark. I föreningen finns trivsamma gemensamma grillplatser att tillgå på den lummiga gården. Föreningen har även nyligen byggt en verkstad/hobbyrum som finns tillgänglig för medlemmarna.

OMRÅDET:
Ekängen/Ektorp är ett populärt område som erbjuder hög livskvalité. Närhet till vackra naturområden med promenadstråk, motionsslingor och havet. Vackra Långsjön finns 1 km från bostaden, bra badmöjligheter och utegym. Även närhet till fina strövområden i Nyckelviken. I Ektorp Centrum finner ni matbutiker, gym och restauranger. Populära Gateau är ett mysigt fik med bästa solläget och är kända för sina fina bakverk och fantastiska bröd! Nacka Forum finns 2 km bort från bostaden och erbjuder brett butik- samt restaurangutbud. 1 min promenad till täta busskommunikationer in till City (ca 20 min till Slussen) som gör det lätt att vara spontan.

Varmt välkommen hem!

Med vänlig hälsning, Emma Strindin | Widerlöv Nacka 070 281 06 27

Emma Strindin
Ansvarig mäklare

Emma Strindin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emma

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ugglevägen 13B, 3 tr, Såld i Ektorp, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad