Såld

Ektorp, Nacka

Ugglevägen 11, 3tr

Slutpris: 2 100 000 kr

Ugglevägen 11, 3tr

OPTIMALT PLANERAD MED VIDSTRÄCKT UTSIKT!

- Gavelläge högst upp i huset
- Generös balkong i ett fritt västerläge
- Närhet till Ektorp centrum som erbjuder matbutiker, café, restauranger, gym
- Täta kommunikationer till City 2 min från bostaden

I detta kvarter, omfamnat av vackra ekar och varierad bebyggelse, finner ni Nackas äldsta förening och här får jag nöjet att presentera en riktig pärla!

Här erbjuds ni en optimalt planerad 2:a med fönster åt tre håll. Välkomnande hall med fint trägolv som löper genom hela bostaden. Hallen leder vidare in till ett mysigt vardagsrum med plats för både tv-möbel, soffgrupp och arbetsplats. Vardagsrummet leder ut till en möblerbar balkong i västerläge där ni kan njuta av härliga middagar. Intill vardagsrummet finner ni bostadens sovrum med vackert ljusinsläpp från fönster. Här finns även gott om förvaring i garderober. Köket är trivsamt och mysigt med matplats. Badrum med wc, dusch, vädringsfönster samt tvättmaskin. Bostaden är väldigt ljus då den erbjuder genomgående ljusinsläpp! Till bostaden hör två förråd, på entréplan. Stabil och välskött förening som äger sin mark med låg belåning om 5381kr lån/kvm.

Ekängen/Ektorp är ett populärt område som erbjuder hög livskvalité. Närhet till vackra naturområden med promenadstråk, motionsslingor, badmöjligheter men även närhet till all tänkbar service i Ektorp Centrum. 2 min promenad till täta busskommunikationer in till City som gör det lätt att vara spontan.

Välkommen hem, till Nackas äldsta bostadsrättsförening!

Maria Fjellner
Ansvarig mäklare

Maria Fjellner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Maria

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ugglevägen 11, 3tr, Såld i Ektorp, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad