Såld

Östermalm, Stockholm

Tyskbagargatan 10, 3tr

Slutpris: 7 900 000 kr

Tyskbagargatan 10, 3tr

Sekelskiftesdröm med två kakelugnar i hjärtat av Östermalm!

Nu presenteras denna sekelskiftesdröm om två rum och kök på absolut toppläge i hjärtat av Östermalm!

- Sekelskifteslägenhet med öppen och social planlösning
- Två kakelugnar
- Våning 3 av 4
- Välskött och lågt belånad förening
- Lugn och enkelriktad gata

Här välkomnas vi av en öppen och social planlösning med sekelskiftescharm i form av två kakelugnar, höga golvsocklar och vackert ljust trägolv. Högt läge som skapar ett fint ljusinsläpp i vardagsrum med tre fönster i fil med naturlig matsalsdel och luftigt utrymme för soffgrupp och annan önskvärd interiör. Påkostat kök från Kvänum med bänkskiva av Carrara Marmor och exklusivt inrett badrum med golvvärme.
Detta tillsammans med ett rymligt sovrum och mycket förvaring i form av platsbyggda garderober i hallen ger er en perfekt bostad att trivas i under lång tid framöver.

Bostaden ligger på absolut toppläge i hjärtat av Östermalm mellan grönskande Humlegårdsparken och Karlaplan. Tyskbagargatan är en högst eftertraktad adress nära Östermalmstorg med den välkända saluhallen, Ica Esplanad och mängder av högklassiga restauranger runt hörnet. Kommunikationerna är mycket goda med direkt access till T-bana Stadion samt flertalet innerstadsbussar. Bekvämt promenadavstånd till såväl pulsen på Stureplan som till skärgårdsfärjorna nedanför Dramaten vid Nybroviken och Djurgården.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tyskbagargatan 10, 3tr, Såld i Östermalm, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad