Såld

Östermalm, Stockholm

Tyskbagargatan 10, 2 tr

Slutpris: 7 500 000 kr

Tyskbagargatan 10, 2 tr

Trivsam och ljus tvåa på attraktiv adress!

Nu saluförs en fin tvåa om 56kvm med trivsam planlösning och vackra originaldetaljer som återfinns i bland annat höga golvsocklar, rikligt ljusinsläpp från stora fönster, vackert trägolv och generös takhöjd. Bostaden har två fungerande kakelugnar som ger hög trivsel. Här erbjuds ett ljust och luftigt vardagsrum, ett väl utrustat kök med matplats, rymligt sovrum samt ett helkaklat badrum. I den välkomnande hallen finns flera skjutdörrsgarderober. Ett hem att trivas i!

Här bor du med centralt läge och närhet till Karlaplan, Östermalmstorg och Stureplan med sitt breda utbud av butiker caféer och restauranger. Alla nödvändiga faciliteter så som matbutiker, apotek och post finns inom nära räckhåll. För den aktiva finns flera trevliga promenad- och joggingstråk såsom Nybrokajen och Kungliga Djurgården. Utmärkta kommunikationer med flera busslinjer och tunnelbana.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Tyskbagargatan 10, 2 tr, Såld i Östermalm, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad