Såld

Kungsholmen, Stockholm

Ture Nermans Gränd 4, 3tr

Slutpris: 4 050 000 kr

Ture Nermans Gränd 4, 3tr

Ljus och välplanerad tvåa invid Norr Mälarstrand!

Välkommen till en ljus tvåa på attraktivt läge invid Norr Mälarstrand och Riddarfjärden!

- Låg avgift som inkluderar Kabel-tv och bredband
- Fint ljusinsläpp
- Välplanerad
- Vackert trägolv
- Garage i huset
- Välskött förening
- Attraktiv adress invid Norr Mälarstrand

Bostaden har vackra trägolv samt stora fönsterpartier och generös takhöjd som ger fint ljusflöde och härlig rymd. Ljust och luftigt vardagsrum med plats för soffgrupp och matbord. Stilrent kök med bra förvaring och utrustat med diskmaskin. Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng, smakfullt helkaklat badrum och inre hall som kan möbleras efter egna önskemål. Bra förvaring i en inbyggd garderob och extern förvaring i ett källarförråd.

Här bor du med låg avgift i välskötta Brf Göken som är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. Föreningen har låg belåning. Till medlemmarnas förfogande finns bland annat en takterass, fem tvättstugor, två fina innergårdar och cykelrum. Föreningen har ca 280 garageplatser som kan hyras till en kostnad om ca 3900kr/kvartal.

Absolut toppläge på nedre Kungsholmen med Norr Mälarstrand och Riddarfjärden nedanför gatan. Här bor du med direkt närhet till såväl natur som stadspuls. Intilliggande Rålambshovsparken med populära Smedsuddsbadet bjuder på trevligt park- och badliv och Norr Mälarstrand erbjuder härliga promenadslingor utmed Riddarfjärden. I området finns många populära restauranger såsom Mälarpaviljongen, Orangeriet och Pontonen under sommarhalvåret. För den motionsintresserade finns flertalet träningsanläggningar och för att inte glömma den trevliga löprundan runt Kungsholmens strandlinje. Inom någon minuts promenad når du Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med fullt utbud av service och flertalet butiker. Vid Fridhemsplan finns även utmärkta kommunikationer med två T-banelinjer och bussar som tar dig till stadens alla hörn.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ture Nermans Gränd 4, 3tr, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad