Såld

Järla sjö, Nacka

Turbinvägen 6

Slutpris: 4 600 000 kr

Turbinvägen 6

Välkommen till denna mysiga gaveltrea med välplanerade ytor och föreningen som erbjuder det bästa läget. Det är sällan dessa perfekt planerade bostäder saluförs så missa inte chansen. Ett fint kök som avgränsar vardagsrummet med burspråk som har utsikt över föreningens lugna innergård och plats för matplats upp till 6 personer. Vardagsrum med en naturlig plats för soffa och fåtölj. Två sovrum med plats för dubbelsäng och skrivbord samt övrig möblering. Helkaklat badrum med tvättmaskin, wc, golvvärme, badkar, handfat, spegel och handdukstork. Intill hallen en rymlig klädkammare/förrådsrum.

Endast ett par trappsteg leder dig ner till sjöpiren och badbryggan. Föreningen erbjuder bastu, relax och egen brygga på badrocksavstånd från hemmet. Perfekt för både sommar- och vinterbad i vackra Järlasjön! (Se bilderna i slutet på annonsen) Bryggan är privat för föreningsmedlemmar och har det bästa läget i hela järlasjö! Snacka om lyx.

Föreningen är stor och stabil med bastu, relax och roddbåt. Man har låg belåningsgrad då man amorterat lån kraftfullt från starten. Det ger föreningen en stabil bas att stå på. Boende njuter av det sjönära läget och gemensamma aktiviteter så som det årliga kräftfisket.

- Ljus gavellägenhet med bra planlösning med kök öppet mot vardagsrum
- Badrocksavstånd till badbrygga och glittrande vatten

Oscar Wittberg
Ansvarig mäklare

Oscar Wittberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Oscar
Amra Ahmetovic
Assisterande mäklare

Amra Ahmetovic

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Amra
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad